Quantcast

KIEGÉSZÍTŐK

Újra divat lesz Diana hercegné kedvenc kiegészítője

Újra divat lesz Diana hercegné kedvenc kiegészítője
© Shutterstock

Mindegy, hogy kikről és honnan beszélünk, Diana hercegné stílusával a mai napig nők milliói tudnak azonosulni.

Bár sok tragikus dolog volt Diana hercegné életében, csodálatra méltó ikonként emlékeznek rá. Sokan barátságos és gondoskodó személyisége miatt emlékeznek rá, általa a királyi család sokkal elérhetőbbnek, emberibb színben mutatta meg magát a rajongóknak. Aktivizmusáról, jótékonysági életszemléletéről rengeteget hallottunk. Ahelyett, hogy csak élvezte volna hírnevét és státuszát, a néhai hercegnő a hangját is használta, hogy változást hozzon a világban.

Sokan tudtak azonosulni Diana hercegné stílusával

Ám nemcsak a személyisége volt kifejezetten megnyerő kedvelői számára, egy igazi stílusikonként emlékeznek rá a mai napig. Számára elsődleges volt, hogy olyan ruhákat és ékszereket viseljen, amelyekhez kötődik, amelyek számára kényelmesek és önazonosak. Kedvenc kiegészítői is rendre visszatérnek az évek során, idén az egyik ikonikus viselete, a gyöngy lesz a nagy sláger.

Diana hercegnő szerette a gyöngyöket, és gyakran láthattuk, amint ikonikus megjelenését gyönyörű gyöngyékszerekkel díszítette. Az egyik legemlékezetesebb példa egy lélegzetelállító tiara volt, amelyet gyöngyökkel és gyémántokkal is díszítettek. De a nyakláncai, a fülbevalók amelyeket viselt rendre gyöngyökkel voltak kirakva.

Az Instagramon külön hashtag van a Diana hercegné inspirálta szettekre

Bár a gyöngyök olyan időtlenül elegáns megjelenésűek, hogy soha nem mennek ki igazán a divatból, jelenleg különösen népszerűek a divat és a szépség világában – olyannyira, hogy 2022-ben a gyöngymanikűr a legnépszerűbb kérés a szalonokban. Az Instagramon már saját hashtaget is kapott a Diana őrület, #pearlcore keresőszó alatt találjuk meg azon felhasználók posztjait, akik 2022-ben próbálják meg beépíteni a mindennapi megjelenésbe a néhai hercegné kedvencét.

 Via

MI KATALIN HERCEGNÉ SZÉPSÉGÉNEK TITKA?

Furcsa szabályok, amit a királyi család nőtagjainak be kell tartaniuk

Katalin hercegné kedvenc cipője a nők álma

Katalin hercegné ezt az egy dolgot minden este megteszi a szépségéért