Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend

Ezek a legnépszerűbb frizurák 2023-ban

2023. június 26.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

frizura Hailey Bieber Bella Hadid nyári hajtrend hajviselet Dua Lipa
Ezek a legnépszerűbb frizurák 2023-ban
© Forrás: Instagram@dualipa

Bár a divatos frizurák nem változnak olyan gyorsan, mint a sminkelési technikák vagy a körömfestési trendek, de azért idén is vannak újdonságok.


A frizurák népszerűsége lassabban alakul ki, és persze kevesebben is tudják alkalmazni ezeket, például a körömfestési szokásokkal összehasonlítva, hiszen mindannyiunk hajszerkezete és hajvágási stílusa eltérő. Természetesen az arcformától is függ, hogy kinek melyik frizura áll jól, és a legtöbb nő nagy változásnak éli meg, ha egy gyökeresen új frizurát próbál ki.

Ugyanakkor a 2023-as New York-i, londoni, milánói és párizsi kifutókon számos olyan jellegzetes hajtrend mutatkozott meg, amelyeket szinte bárki viselhet. Újjáéledtek a 90-es és a 2000-es évek hajtrendjei, és jelenleg is ezek dominálnak a nemzetközi divatiparban.

Frizurák, amelyek hódítanak 2023-ban

1. Állig érő bob

Ez a frizura sokaknak jól áll, de kétségtelen, hogy vékonyabb arcformához jobban illik. Hailey Bieber tökéletes modell ahhoz, hogy kedvet kapj egy kis hajvágatáshoz.

2. Áll alatti bob

Ez az előző frizura hosszított változata, amelybe már akár egy kis hullám is beleférhet. Jenna Ortega is ezt választotta, és ezzel rengeteg nőt inspirált, hogy érdemes kipróbálni valami újat.

3. Vizes hatású haj

Akik ragaszkodnak a hosszabb hajhoz, azok is számos újdonság közül választhatnak. A hosszabb frizurák esetében a vizes hatás hódít: Bella Hadid is egy ilyen hajviselettel lejtett végig Victoria Beckham divatbemutatóján, és nem csak a ruhája váltott ki nagy sikert.

bella-hadid
Forrás: Victor Virgile / Gamma-Rapho / Getty Images

4. Oldalfrufru

Az oldalra fésült frufru visszatért! Ugyan nem kötelező viselni, de rengeteg sztár is kipróbálta idén, és szinte mindenkinek jól áll. Dua Lipa is erősíti a szabályt: egy laza frufrut mindig érdemes számításba venni, ha szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a megjelenésedet.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves