Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Jótékonyság és divat

Válogass a designer ruhák közül, és közben segíts gyermekeken az UNICEF gardróbvásárán!

2023. július 04.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

mihalik enikő kempinski hotel corvinus budapest unicef gardróbvásár divat jótékonyság
Válogass a designer ruhák közül, és közben segíts gyermekeken az UNICEF gardróbvásárán!
© Pejkó Gergő / UNICEF

Idén nagyszabású gardróbvásár indul a hazai állami gondoskodásban élő gyerekek testi és lelki jólétéért az UNICEF segítségével.


Az UNICEF továbbra is azon dolgozik, hogy a legkiszolgáltatottabb gyermekeken segítsen, hiszen minden évben nő azoknak a kicsiknek a száma, akik éhezve, fázva és félelemben élve várják, hogy jóra forduljon a sorsuk.

Idén szeptember 29-én és 30-án nyílik meg a UNICEF Pop-up Store and More Budapest belvárosában, amely egy nagyszabású gardróbvásárt takar a Világszép Alapítvány támogatásával. A szervezetek a kétnapos esemény alatt befolyt összeggel a traumatizált gyerekeket támogatják. 

Az UNICEF a designerektől is segítséget kér

Az UNICEF egy felhívást is közzétett, amelyben arra kérik a designereket, hogy támogassák a kezdeményezést egyedi, minőségi ruhadarabokkal vagy kiegészítőkkel, amelyeket a gardróbvásáron értékesíthetnek. Az így befolyt összeg a rászoruló gyermekekhez kerül majd.

unicef-elle.hu
Forrás: Pejkó Gergő / UNICEF

A jótékonysági gardróbvásár szakmai előadásokkal, online aukcióval és egy adománygyűjtó vacsorával is kiegészül. Az esemény korábbi nagykövete Mihalik Enikő modell és Blaskó Nikolett, a kommunikációs szakma egyik legismertebb szereplője. Hozzájuk csatlakozik idén Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus. Orvos-Tóth Noémi a Kempinski Hotelben tart majd pódiumbeszélgetést. 

A korábbi sikerre való tekintettel a szervezők idén is felkérik a hazai divatszakma, valamint az üzleti- és közélet szereplőit, hogy csatlakozzanak a különleges kezdeményezéshez. Az érdeklődők az eseményen nemcsak designer női ruhák és kiegészítők közül válogathatnak, hanem férfiruhák, sőt még a gyermekruházat néhány darabja is várja őket.

unicef-elle.hu
Forrás: Pejkó Gergő / UNICEF

Ezen kívül számos egyedi kiegészítő és sportruházat is elérhető lesz a látogatók számára a belvárosi bemutatóteremben.

Ha egy érdekes és izgalmas divatprogramra vágysz, amivel még segíthetsz is a rászoruló gyermekeken, érdemes lesz részt venni a különleges őszi eseményen!

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves