Quantcast

MET-gála 2022

Váratlan: Kim Kardashian csak Marilyn Monroe ruhájának másolatát viselhette

Váratlan: Kim Kardashian csak Marilyn Monroe ruhájának másolatát viselhette
© Gotham / Getty Images

Levetették Kim Kardashianról az eredeti ruhát, miután bevonult.

Az idei Met-gálára is kitettek a sztárok magukért. Bár akadtak olyanok, akik nem igazán értették meg a dresszkód lényegét, azért a legtöbb híresség tündökölt a vörös szőnyegen. Például Kim Kardashian is, aki idén tőle szokatlan módon nem valami bizarr szettet választott magának, hanem egy lebilincselően gyönyörű, klasszikus ruhában jelent meg. A valóságshow-sztár ugyanis Marilyn Monroe egyik híres estélyijét viselte, azt az arany kreációt, amelyben 1962-ben elénekelte John F. Kennedynek a Happy Birthday-t.

A divattörténelmi pillanat azonban nem tartott sokáig! Mint kiderült, a múzeum csakis a vörös szőnyeges bevonulásra adta kölcsön a ruhát, így Kim Kardashiennek rögtön utána át kellett öltöznie. A vacsorán, amelyet rendszerint zárt ajtók mögött rendeznek, már az ikonikus ruha tökéletes másolatát viselte.  

1395074413
A Kardashian-Jenner család a Met-gála vacsoráján
Fotó: Kevin Mazur/MG22/Getty Images
 

 Erre egyébként egyszerű a magyarázat! Az óvintézkedésekre azért volt szükség, mert a 80 éves ruhát csak bizonyos hőfokon és megfelelő körülmények között lehet tárolni ahhoz, hogy ne sérüljön és sokáig megtartsa eredeti formáját.

Via

Jöhetnek még divat hírek?

A Coca Cola high fashion üzletet nyitott Londonban

5 tavaszi ruha, ha imádod a Bridgertont

Ez most a legnépszerűbb esküvői ruha a neten: tömegesen rendelik a menyasszonyok