Quantcast

CELEB BEAUTY

Marylin Monroe 7 szépségtippje, melyet érdemes megfogadni

Marylin Monroe 7 szépségtippje, melyet érdemes megfogadni
© Baron/Getty Images

Korunk egyik legnagyobb szépségikonjának platina fürtjei és makulátlan bőre mindenkit elvarázsolt. A hollywoodi sztár egyszerű trükkökkel érte ezt el.

Marylin Monroe minden idők egyik legnagyobb szépségideálja. Mindenkit elkápráztatott, a férfiak a lábai előtt hevertek, a nők milliói pedig irigyelték külsejét, telt ajkát, platina haját, makulátlan bőrét. A színésznő a természetes adottságai mellett nagyon odafigyelt arra, hogy minél tovább megtarthassa szépségét. Rendszeres ápolással és egyszerű trükkökkel érte ezt el.

szakemberrel konzultált

Ahogy Audrey Hepburn, Marylin is rendszeresen járt a magyar bőrgyógyászhoz, László Ernőhöz, mert a bőre igen csak száraz volt. A híres szakember az olajos tisztítást ajánlotta a színésznőnek, mely ápolta is a száraz bőrét.

Platina fürtjei

A gyönyörű platina szőke haja a színésznő védjegyévé vált. 3 hetente szőkítette és mindent megtett annak érdekében, hogy megőrizze természetes fényét. Hogy elkerülje a gyakori hajmosást, ami befolyásolja a hajának színét, 2 naponta száraz samponnal frissítette tincseit.

A telt ajkak titka

Marylin telt, vörös ajka szex szimbólummá vált. Sminkese egy remek trükkel érte ezt el: 5 különböző vörös árnyalatot vitt fel a színésznő ajkára. Kívül sötétebb, belül világosabb színeket használt, ez garantálta a teltség illúzióját. Okos megoldás, sok profi sminkes ma is beveti ezt a trükköt.

Csillogásának trükkje

Ma csak egy kis highlighter használatára van szükségünk és az arcunk már ragyog is. Monroe vazelin segítségével érte el, hogy az arca fénylő legyen: egyszerűen az alapozója alá kent belőle. Ez a módszer hatásos a száraz bőrűeknek az ápolásban is, most slugging néven lett népszerű.

Ragyogó szemek

Úgy tűnik, a színésznő Jolly Jokere a vazelin volt. Miután elkészült a sminkje, szemhéjára kent egy keveset belőle, ez fényes megjelenést kölcsönzött a kamerák előtt is.

Kerülte a napot

Bár Kaliforniában már akkor divat volt a barna bőr, Marylin soha nem napozott, az alabástrom bőr híve volt. A színésznő tisztában volt vele, hogy a napsugárzás károsítja, öregíti a bőrt, ezért inkább elkerülte. Milyen jól tette.

Jeges fürdő

Marylin mindenben jóval megelőzte a korát. Jéghideg fürdővel frissítette, feszesítette a bőrét. Tudta, ez mennyire hatásos, ezért rendszeresen alkalmazta ezt a módszert, hogy formában tartsa testét.

Ezek a sztártitkok is érdekesek: 

Kylie Jenner újjáéleszti a 90-es évek extrém vékony szemöldökét

Kiderült, Jennifer Lopez mitől ennyire gyönyörű

Jennifer Aniston ezekre a szépségrutinokra esküszik