Quantcast

Szakadás

Fotó: végre megmutatták, hogyan tette tönkre Kim Kardashian az ikonikus Marilyn Monroe-ruhát

Fotó: végre megmutatták, hogyan tette tönkre Kim Kardashian az ikonikus Marilyn Monroe-ruhát
© ANGELA WEISS / AFP

A történelmi jelentőségű estélyi több helyen is megsérült, miután Kim Kardashian a Met-gála vörös szőnyegén végigsétált benne.

Az idén májusban megrendezett Met-gála egyik legemlékezetesebb szettje kétségkívül Kim Kardashian nevéhez fűződik – a híresség ugyanis egy valóságos történelmi ereklyét, Marilyn Monroe 1962-ben viselt híres testszínű estélyi ruháját öltötte magára. A gála után pár nappal ugyan elárulták, hogy Kim csupán a vörös szőnyeges bevonulás idején viselhette Marilyn egykori ruháját, az este hátralévő részében csupán annak pontos másolatában láthattuk, a baj így is megtörtént: az ikonikus ruhán csúnya sérülések keletkeztek.

Az estélyi ruha tulajdonosa, a Believe I tor Not! múzeum munkatársai nemrégiben fotókat is közzétettek arról, pontosan mi történt a darabbal azután, hogy egy rövid időre Kim Kardashian belebújt. A múzeum Marilyn Monroe-kollekciójáért felelős történész, Scott Fortner osztotta meg a képeket a ruhán látható sérülésekről – ezeken jól látszik, hogy a cipzár mentén több helyen is felfeslett az anyag, és jó pár kristály is hiányzik róla.

Helyrehozhatatlan károkat okozott Kim Kardashian?

A mintegy 10 millió dollár értékűre becsült estélyiben a szakértő szerint „jelentős” károk keletkeztek. Chad Michael Morrisette jelmeztervező, aki a 2016-os árverésen közreműködött a ruha kiállításában, egyenesen kijelentette, hogy „sokkoló” állapotban van. „Láttam ezt a ruhát az évek során, magam is dolgoztam vele, és azonnal tudtam, hogy a kár helyrehozhatatlan.”

Különleges óvintézkedéseket tettek

A múzeum egy közleményt is kiadott, amiben leírták, hogy kezdetben sokat hezitáltak, hogy odaadják-e a ruhát Kim Kardashiannek, hiszen azt korábban csakis Marilyn Monroe viselte. Végül azért bólintottak rá az ötletre, mert mind Kim, mind a múzeum kurátorai kijelentették, hogy egyszeri alkalomról van szó, és a történelmi jelentőségű ruha megőrzése prioritást élvezett mindenek felett.

Ahogy arról később maga Kim is beszámolt, a ruhát egy speciális öltözőfülkében adták rá a Met-gála lépcsőjének aljában, az esemény előtti napokban pedig 7 kilót fogyott azért, hogy beleférjen. Ennek ellenére a pletykák szerint már az első percben látni lehetett, hogy az estélyi így is túl szűk neki, és a szőrmekabáttal próbálták eltakarni a feszülő cipzárt a hátoldalán.

Via

Ez történt a Kardashian családban: 

Hihetetlen dolgokat tesz Kourtney Kardashian, hogy teherbe essen

Kendall Jenner szűk ruhájában alig bírt felmenni a lépcsőn, most a fél világ rajta nevet

Kylie Jenner megmutatta, hogyan néz ki valójában