Quantcast

Holly

Audrey Hepburn híres napszemüvegét most te is megvásárolhatod

Audrey Hepburn híres napszemüvegét most te is megvásárolhatod
© Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Ráadásul elérhető áron lehet a tiéd Audrey Hepburn ikonikus kiegészítője!

Az 1961-es romantikus vígjáték, az Álom luxuskivitelben igazi stílusikon státuszba emelte Audrey Hepburnt – az általa alakított főszereplő, Holly Golightly megjelenése még azoknak is ismerős lehet, akik nem látták a filmet. Testre simuló fekete ruha, hatalmas gyöngyös nyakék, magasra tupírozott konty, na és persze az elmaradhatatlan teknőckeretes napszemüveg.

Ez utóbbi ikonikus kiegészítőt dobta piacra most újra egy amerikai szemüvegmárka, a LensDirect. Ráadásul nem is kell annyira mélyen a zsebükbe nyúlniuk a divatrajongóknak, ugyanis a „Holly” névre keresztelt modell mindössze 94 dollárba (átszámítva bő 35 ezer forintba) kerül, ami a luxusmárkák napszemüvegeihez képest egészen baráti ár.

A LensDirect modellje a megszólalásig hasonlít az eredeti, Oliver Goldsmith tervezte darabra, amit Audrey a filmben is viselt, és egyből három színben elérhető: a klasszikus teknőckeretes mellett fekete és pink verzió is létezik belőle.

Ahogy a termék leírásában is olvasható: „A filmrajongók évtizedeken át csodálták, amikor Holly felvette, levette vagy csak lazán lecsúsztatta az orrán a napszemüvegét, és egyetlen pillantásával többet mondott, mint ezer szó. Ezt most te is kipróbálhatod!”

Via

Ezeket olvastad már? 

Hódít az ikonikus Audrey Hepburn szemöldök, egyre több sztár esküszik rá

Megvan, ki alakíthatja Audrey Hepburnt az életéről szóló filmben

Miért kéne címkét rakni a sikeres nőkre?