Quantcast

Sztártitkok

Kendall Jenner sminkese elárulta a telt ajkak titkát

Kendall Jenner sminkese elárulta a telt ajkak titkát
© Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Hogyan érhetünk el dús ajkakat feltöltés nélkül? A topmodell sminkese egy egyszerű technikára esküszik.

Az esztétikai beavatkozások közül a szájfeltöltés dobogós helyen áll. A dús ajak nagyon szexi és vonzó, így nem csoda, ha erre vágyunk. De mit tegyünk, ha szeretnénk ugyan vastagabb ajkakat, de nem akarunk esztétikai beavatkozást? Kendall Jenner sminkese, Nikki Wolff elárulta a trükköt, hogyan érhetjük el a kívánt hatást.

Mindenki imádja

A kontúrozás nem egy új keletű technika, segítségével finoman formálhatjuk, teltebbé varázsolhatjuk az ajkakat. Számtalan sminkes esküszik rá, a sztárok is imádják, ez a technika valóban kiállta az idő próbáját. Nikki Wolff elmondta a titkot, hogyan kontúrozta Kendall Jennernek az ajkát a természetes, telt hatású végeredményért.

A kontúrozás technikája

Nikki azt javasolta, a kontúrozást kezdjük a száj külső sarkainál és maradjunk a természetes ajakvonalon belül. Miután a külső részeket megrajzoltuk, menjünk a száj közepére. A természetes ajakvonal mentén haladjunk kifelé és növeljük a kontúr vastagságát, amíg el nem érjük a kívánt hatást. Nikki tanácsa, tartsuk észben: a kevesebb, határozattan több. Végül a kontúrceruzához hasonló árnyalatú rúzzsal fessük ki a szánkat. 

Milyen árnyalatú kontúrceruzát használjunk?

Wolff szerint nincsenek szigorú szabályok az árnyalatok kiválasztásánál. Ez a technika jól működik a nude és a mélyvörös árnyalatoknál egyaránt. A drámaibb hatás elérése érdekében azt tanácsolja, a kontúrceruza árnyalata legyen egy picit sötétebb a rúzsénál. A sminkmester másik tippje, használjunk a száj külső sarkainál sötétebb árnyalatot, ez természetes megjelenést garantál. Ezután pedig ne felejtsük el nevetni!

Ezeket a szépségtippeket is olvasd el: 

5 tipp, hogy hajunk 40 felett is egészséges legyen

A karcsú kezek titka: 8 mesés inspiráció mandula körmökre

Tavaszi hajápolási tippek minden hajtípusnak