Quantcast

NYIROKMASSZÁZS

Ez a masszázs most mindenki kedvence: akár két centit is fogyhatsz vele óránként

Ez a masszázs most mindenki kedvence: akár két centit is fogyhatsz vele óránként
© BraunS / Getty Images

Csak feküdni, mégis óránként akár centiket fogyni? Az internet egyik legfelkapottabb masszázs típusával ez is lehetséges!

A fogyáshoz oda kell figyelnünk az étkezésre, a hidratálásra és persze a mozgásra is. Ha viszont ez nem lenne elég, van egy olyan fegyver, amivel egyszerűen fel lehet gyorsítani a látványos eredményt, ez pedig a nyirokmasszázs.

Az internet nagyban befolyásolja, hogyan látjuk a testünket

Nem könnyű egészséges önképet kialakítanunk, és normális, minden túlzásoktól mentes elvárásokat állítanunk magunk felé. Különösen igaz ez a testünkre, hiszen ma már minden a tökéletességről szól a social médiának köszönhetően. Az Instagram tele van tökéletes testű modellekkel, ám sokszor a hibátlan alak csupán egyetlen dolognak köszönhető, ez pedig a kivételes Photoshop tudás. Ha te tisztában vagy azzal, hogy amit látsz, az nem a valóság, ennek ellenére úgy döntöttél, hogy szeretnél megszabadulni pár kilótól vagy centitől, akkor viszont egy olyan extra egészséges megoldást mutatunk neked, amely már az első perctől kezdve felturbózza a fogyást. A nyirokmasszázs csodát tud művelni a testünkkel, ha megfelelő figyelemmel és mellette kellő tudatossággal alkalmazzuk.

Egyre több sztár vállalja: a nyirokmasszázs a feszes test titka

A nyirokmasszázs egyáltalán nem újkeletű dolog, alakformáló hatására már közel száz éve rájöttek. Eddig mégsem volt annyira népszerű mint az elmúlt időszakban. Újbóli hódítása annak köszönhető, hogy egyre több sztár vállalja: ennek segítségével soha nem látott tempóban számolnak le a centikkel. Azt pedig már említenünk sem kell, hogy mennyivel kellemesebb így relaxálni, kikapcsolni és feltöltődni, mint az edzőteremben izzadni. 

A nyirokmasszázs hatékonyan segíthet a fogyásban.
Fotó: Shutterstock
 

 

A masszőr bizonyos pumpáló mozdulatokat végez annak érdekében, hogy a nyiroknedvek áramlását gyorsítsa. Ez azért fontos, mert így a méreganyagok és a salakanyagok gyorsabban távoznak a testből. A folyamat stimulálja a zsírszöveteket, aktivizálja az immunrendszert és az anyagcserét, ennek köszönhetően pedig soha nem látott gyorsasággal olvadhatnak le rólunk a centik. Azt viszont fontos megjegyezni, hogy megfelelő vízfogyasztás és táplálkozás nélkül ez sem művel csodát, ha viszont az alapszabályokat betartjuk, nagyszerű kiegészítő lehet, amely a karcsúsítás mellett a narancsbőrrel is remek munkát végez.

Via

Ép testben ép lélek

Varázsolj spát a fürdőszobádba!

Melyik jóga lesz a legmegfelelőbb számodra?

Kőterápiás masszázs - Kapunk hideget-meleget!