Quantcast

Haute Parfumerie

Dizájner illatgyertyákat mutatott be a Céline

Dizájner illatgyertyákat mutatott be a Céline
© Céline

A divatház Haute Parfumerie részlege nyolc illatgyertyával gazdagodott.

A Céline időtlen eleganciáját, Párizst és a francia hagyományokat alapul véve tervezte meg Hedi Slimane és parfümőrökből álló csapata a francia divatház első illatgyertya-kollekcióját. Az összesen nyolc illatgyertya közül hatot mutatnak be idén (Inverntory, Palimpsest, Crumpled Papers, Tambour noir, Grands Iys és Nightclubbing), az Illuminations és a Silence blanc névre keresztelt darabok pedig 2022-ben érkeznek.

A gondosan kidolgozott illatok célja, hogy megőrizzék a mindennapjainkat tarkító illatokat, a divatházak szalonjaitól az intim szféráig. A Céline viasz- és parfümkészítője minden egyes parfümkoncentrátumhoz 6-7 viaszból és olajból álló, személyre szabott formulát tervezett. A gyertyák pamut kanócának átmérőjét is úgy tervezték, hogy a legjobb illatélményt biztosítsák.

Az illatgyertyák lakásdekorációs elemként is megállják a helyüket, hiszen a vanília, íriszvaj és bourbon illatjegyekkel gazdagított viaszt a Hedi Slimane által tervezett fekete üvegbe töltötték, amely a Céline Haute Prfumerie illatkollekció üvegcséinek vonalait idézi. Az illatgyertyák mellé különféle dizájner kiegészítőket is beszerezhetünk, mint például a barna bőrtok, a kanócvágó, a fedél vagy az utazótáska.

 

Érdekelnek a lakberendezéssel kapcsolatos hírek? Akkor kövesd az @elledecorationhu-t Instagramon és Facebookon is!

Forrás: Elle