Quantcast

TIKTOK

Vérlázító, miért ordítottak a nővel szülés közben

Vérlázító, miért ordítottak a nővel szülés közben
© WANDER WOMEN COLLECTIVE / Getty Images

A TikToknak köszönhetően egy újabb döbbenetes történet látott napvilágot: képtelenség elhinni, miért ordított az orvos egy nővel szülés közben. 

A TikTok már régen nem csak a tátogós videókról szól, sokszor elképesztő történetek, megható események szem- és fültanúi lehetünk általa. Így történt most is, amikor egy háromgyerekes anyuka azt osztotta meg, milyen hajmeresztő indokkal szólt rá szülés közben. 

Azonnal felfigyeltek az emberek szülésének történetére

Yasmyn Switzer egy pillanat alatt a TikTok sztárja lett, amikor elárulta, hogyan kiabálta rá az orvosa, hogy maradjon csendben a vajúdása közben. 20 éves anyuka elárulta, hogy orvosa kiabált vele, miközben a legkisebb lányát szülte. Yasmyn elmagyarázta, hogy a vajúdás nagy részében otthon maradt, és csak egy órával a lánya születése előtt került kórházba, ekkor kezdődtek a bajok. Az anyuka először vizet kért, mert fontos volt a hidratálás vajúdás közben, ám azt fél óráig nem kapott. Ezután két nővér jött megnézni az anyát, de úgy véli, az egyikük új volt, mivel az egyik nővérnek elmagyarázták, hogyan ellenőrizheti Yasmyn tágulását.

@yasmynswitzer Reply to @hannahcaric0 I think I’m done having kids but if I were to have more I’d love to try a home birth with a midwife and doula that I choose and trust. #ScreamItOut #birthstory #pregnant #laboranddelivery #labortrauma #naturalbirth ♬ original sound - Yasmyn Switzer

Amikor az orvos bejött, hogy segítsen a szülésnél, ám a Yasmyn a nyomások során ordított a fájdalomtól, ami nem meglepő egy szülés esetében. Ám a folyamat közepén az orvos rá szólt, hogy maradjon csendben, mert nem hall semmit a vajúdó nőtől. 

„Nagyon durva élmény volt. Sokat találkoztam vele a terhesség alatt, és nem volt mindig túl jó a modora, de ez tényleg mindent felülmúlt."

Már nem mer kórházban szülni

Bár Yasmyn azt mondta, hogy nem szeretne több gyereket, azt nyilatkozta, ha mégis úgy alakulna, akkor nem akarna kórházba menni a szüléshez a megpróbáltatások után.

A videóhoz is erről a kívánságáról írt:

„Azt hiszem, befejeztem a gyerekvállalást. De ha esetleg jönne még, szívesen kipróbálnék egy otthonszülést szülésznővel és dúlával, akiket én választok, és akikben megbízom.” 

A videó azóta több mint 200 ezer megtekintésnél jár, és sokan azt tanácsolják, hogy panaszt kellene tennie.

Via

A sztárok gyermekvállalásáról

Kylie Jenner szülése óta komoly fájdalmakkal él

Most derült ki: Ashley Graham élete egy hajszálon múlt ikrei születésekor

Megdöbbetnő információ derült ki Cristiano Ronaldo kisfia születésének körülményeiről