Quantcast

OTTHON SZÜLÉS

Most derült ki: Ashley Graham élete egy hajszálon múlt ikrei születésekor

Most derült ki: Ashley Graham élete egy hajszálon múlt ikrei születésekor
© Kevin Mazur/Getty Images

Ashley Graham hónapokkal ikrei születése után mesélte el, hogy súlyos komplikáció lépett fel, amelybe majdnem belehalt.

Ashley Graham januárban adott életet ikreinek. A világ leghíresebb plus-size modellje büszkén vállalta terhességét és az azzal járó örömöt és nehézségeket egyaránt, Instagram-oldalán több képet és videót is megosztott magáról. Ahogyan a kicsik születése óta is sokszor posztolt őszinte fotót megváltozott testéről vagy arról, milyen embertpróbáló két babát egyszerre táplálni. Ezúttal arról beszélt megdöbbentő őszinteséggel, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül a szüléskor.

A modell ugyanis úgy döntött, kórház helyett otthon, meghitt családi környezetben szeretné világra hozni ikreit. Természetesen szakképzett stáb segítette otthonában is, azonban még így is megtörtént a baj. Elmondása szerint a fürdőszobában szülte meg gyermekeit, majd elsötétült minden előtte és elvesztette az eszméletét. Csak arra emlékszik, mikor magához tért, szó szerint csupa vér volt minden. Később megtudta, hogy több liternyi vért veszített.

Elmondása szerint a születést követően négy napig csak feküdni tudott, és egy hétig pedig lábra sem bírt állni. Szerencsére a kicsik jó egészségnek örvendenek, és Ashley, aki két hónapot lábadozott otthon, mostanra teljesen rendbejött.

A modell azt is elárulta friss írásában, hogy mielőtt az ikrekkel teherbe esett volna, sajnos elvetélt.

„Ezt eddig nem osztottam meg senkivel, de 2021 januárjában, a férjem születésnapján teherbe estem. Mivel ez volt a második terhességem, nem titkoltam különösebben, korán elkezdtem beszélni róla, annyira izgatottak voltunk. De február végén elvetéltem”

– idézte fel írásában.

Ashley Graham teljes esszéjét ITT olvashatod el.