Quantcast

Los Feliz

Leonardo DiCaprio új házától a szavunk is eláll

© Zillow

A színész egyik kollégájától vásárolta meg a lenyűgöző Los Angeles-i ingatlant.

Los Angeles egyik legelőkelőbb negyedében, Los Felizben található az a káprázatos ház, amelyre nem kevesebb, mint 7,1 millió dollárért csapott le Leonardo DiCaprio. Ráadásul nem is akárkitől vette meg az ingatlant – színészkollégája, Jesse Tyler Ferguson volt az eladó, aki a Modern család című sorozat Mitchelljét alakította.

Az 1928-ban épült ház lakóterülete összesen 5 ezer négyzetméter, található benne többek között 4 hálószoba, 4 fürdőszoba, egy kétszintes könyvtárszoba, valamint egy speciális nappali, ami egyetlen gombnyomással komplett médiaszobává alakítható. A sötétítőfüggönyök automatikusan összezáródnak, kizárva minden kintről beszűrődő fényt, hogy a plafonból leereszkedő vetítővásznon úgy élvezhessék a lakók a kedvenc filmjeiket, mintha csak egy moziteremben ülnének. A domboldalba épült ház teraszáról és medencéjéből pedig csodálatos kilátás nyílik a Los Angeles-i Griffith obszervatóriumra. 

Híres tulajdonosok

Több hollywoodi híresség is megfordult már a tulajdonosai között, 1998-ban Gwen Stefani vásárolta meg az ingatlant, aki akkori férjével, Gavin Rassdale-lel pár alakítást is elvégeztetett, többek között ők építették a hátsó udvaron található úszómedencét. Ezután neves amerikai producerek és vállalkozók is laktak az épületben, mielőtt 2013-ban lecsapott volna rá Jesse és párja. Ők Peter Gurski díszlettervezőt kérték fel arra, hogy újragondolja a ház belső dekorációját, így nyerte el a jelenlegi, óhollywoodi glam stílusát, amelyet az Architectural Digest magazin fotózhatott le - érdemes végiglapozni az alábbi galériát! 

Leonardo DiCapriónak nem ez az egyedüli luxusingatlana, legutóbb 2018-ban vásárolt egy 1920-as évekbeli Tudor-stílusú házat, amelyben jelenleg a színész édesapja lakik. A hírek szerint Leo további három ház birtokosa (ezek közül az egyik a malibui tengerpartra néz), emellett több manhattani luxuslakás is az ő nevén van.

Forrás: Dirt

Olvasd el ezt is