Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Beyoncé és Jay-Z 34 milliárdos modern megavillája pont olyan menő, mint ők maguk

2022. augusztus 27.

4 perc olvasás

Kovács Gréta

luxus ingatlan sztárotthon sztárlakás beyoncé jay-z
Beyoncé és Jay-Z 34 milliárdos modern megavillája pont olyan menő, mint ők maguk
© Kevin Mazur/Getty Images

A sztárpár modern megavillája elképesztő összegbe került, de ez látszik is az ingatlanon! Less be velünk Beyoncé otthonába!


Egészen elképesztő összegeket adnak ki a világsztárok egy-egy házért: Brad Pitt nemrégiben például 16 milliárd forintot adott ki egy régi kaliforniai kastélyért, de Kylie Jenner modern villája is ugyanennyit ér, sőt! Adele nemrég Sylvester Stallone egykori rezidenciáját vásárolta meg egy horribilis összegért — ez viszont Beyoncénél és Jay-Z-nél sincs másként, akik hajlandóak voltak 34 milliárd forintot kiadni a jelenlegi otthonukért.

Nézzünk is meg, milyen Beyoncé és Jay-Z álomvillája belülről!

A sztárpár 34 milliárd forintos villája Los Angeles egyik legelitebb negyedében, Bel Air-ben található és nem túlzás állítani, hogy ez a környék legnagyobb ingatlanja a 2787 négyzetméterével (!).

A pár 2007 augusztusában vásárolta meg ezt a rendkívül modern, letisztult stílusú álomházat, ami kb. fél kilométerre helyezkedik el Kylie Jenner fényűző villájától — az viszont semmi nem volt ehhez a házhoz képest! Beyoncé és Jay-Z birodalma ugyanis sokkal nagyobb és sokkal extrább, mint a szépségmogul otthona. Ez mondjuk nem is csoda, hiszen ennyi pénzt állítólag még soha nem adott ki egy sztár sem egy házért a környéken.

Beyoncé és Jay-Z villájában minden van, amit el lehet képzelni

Golyóálló ablakok, fa és márvány burkolatok, emeletnyi magasságú belmennyezet, értékes műtárgyak és még egy halom olyan csoda található Beyoncé és Jay-Z házában, amiről csak álmodni lehet — beleértve a kertet és a teraszt.

Az udvar közepén a végtelenített „infinity" medence díszeleg, mely alatt állítólag egy komplett szigetelt hangstúdiót építettek ki. A föld alatti bunker alatt van egy külön lakrész, de állítólag még az alatt, a -3 és -4. szinten is található egy bombabiztos létesítmény, amit még senkinek sem mutattak meg. A ház többi részét viszont annál inkább!

Tele vannak műtárgyakkal és méregdrága berendezésekkel a szobák

Kevesen tudják, de Beyoncé és Jay-Z rajong a drága műtárgyakért és a milliókat érő festményeket. A lenti képen látható szobaméretű festmény is a nappalijukban található, de még egy halom kisebb-nagyobb szobor, dekoratív tárgy és más különlegesség is. 

A felső képek egyikén látható az őrületes nagyságú ház több szintje, ami egyenlő egy ötemeltes ház magasságával. Őrületes, nem? Fentről persze úgy néz ki az egész, mintha egy szintben lenne, de ez oldalról nézve már egyértelmű, hogy nem így van. Persze, még más extrák is találhatóak a sztárpár házában.

Van is kosárlabdapálya, walk-in gardrób meg minden más is

A hatalmas házban egyébként 8 hálószoba, 11 fürdőszoba, három külső és egy belső medence, több walk-in gadrób, egy kosárlabdapálya, egy teniszpálya és egy 15 autós garázs is található. Beyoncé és Jay-Z tehát nem szűkölködik a helyben, olyan az egész otthonunk, mint egy modern palota!

Éjszakai fényben is kivételesen szép arcát mutatja a ház 

Az óriási létesítmény a modern stílusa ellenére nem szűkölködik a zöld terekben, fákban és a természetes közegben sem. Éjjeli fénynél például teljesen más arcát mutatja a ház, ami tele van méregdrága, napelemes fényrendszerekkel. Beyoncé és Jay-Z állíatólag imád ilyenkor a ház körül sétálgatni, ezért nem csoda, hogy a vörös szőnyeges szerepléseik előtt is gyakran csináltatnak magukról egy-egy fotót a kertben. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves