Quantcast

Kezdd minden napod tele energiával!

SZPONZORÁLT TARTALOM

Kezdd minden napod tele energiával!

Az egyre inkább elterjedő elektromos mobilitás egyik legnagyobb előnye, hogy ha kell, akkor veled együtt autód is minden egyes napot 100%-os energiaszinttel kezdhet. Miközben te éjszaka az alvás során gyűjtöd az energiát, addig a mobilod az ágy melletti konnektorból, míg autód a garázsban felszerelt Wallbox-ról töltődik. Utópia? Sokkal inkább egy logikus és költséghatékony megoldás.

Az elektromos autók otthoni töltése egy egyszerű fali aljzatból is megoldható, de gyorsabb, így már rövid távon is előnyösebb megoldást nyújtanak az úgynevezett falra szerelhető gyorstöltők, amelyek esztétikus kialakításuknak köszönhetően, egy csapásra a garázs modern ékévé válnak. Ezek legújabb verziói számos okosfunkcióval könnyítik meg a hétköznapokat: ilyen a távoli töltés indítás és -leállítás vagy éppen a jogosultságok kezelése. Utóbbi például a munkahelyitöltés-elszámolásnál igen hasznos – hiszen, az éjjelek mellett miért ne tölthetnél akár a céges parkolóban, munkaidő alatt is?

 

Fontos, hogy a töltőberendezések telepítését szakértőkre bízzuk: a Budapest Motors is így tesz. A márkakereskedés most minden újonnan rendelt BMW iX3 modell mellé egy csaknem 700 ezer forint értékű Smart Wallbox otthoni töltési csomagot ad ajándékba. A csomag része maga az okostöltő, annak telepítése, valamint egy konzultációs lehetőség a Parkl hozzáértő szakértőivel.

Ahogy a legtöbb tisztán elektromos modellnek, úgy a BMW iX3-nak is bőségesen elég az éjszakai holtidő arra, hogy teljesen lemerült állapotról is 100%-os szintre töltődjön az akkumulátora. Ezt követően akár 461 kilométert is megtehetsz a következő töltésig. Akkor sem kell viszont kétségbeesned, ha fogyna a hatótáv. A modellhez járó BMW Charging kártyával ugyanis Európa-szerte több, mint 200 ezer nyilvános töltési pontot használhatsz kedvezményes áron.

 

Miért ne indulhatna nyugodtan és kiegyensúlyozottan minden napod? Te kipihented magad, a mobilodon keresztül meggyőződtél róla, hogy az autód feltöltődött, majd miután távolról beállítottad az utastér hőfokát, már jöhetnek is az újabb 100%-os vezetési élmények.