Quantcast

Coming soon

Itt a Squid Game 2. évadának első előzetese

Itt a Squid Game 2. évadának első előzetese
© Netflix/Noh Juhan

A Netflix sikersorozatának rendezője hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a Squid Game folytatása!

A tavalyi év eget rengető sikere után a rajongók szinte megrohamozták a Netflixet és követelték, hogy a Squid Game kapjon folytatást. A készítők az év végén adott interjúikban még feltűnően kerülték a témát, és az sem adott sok okot a reményre, hogy a rendező, Hwang Dong-hyuk elárulta, 12 évekig tartott, mire az első ötletből megszületett a végleges forgatókönyv.

Épp ezért ért váratlanul mindenkit a Netflix bejelentése, amelyben hivatalosan is megerősítik, hogy hamarosan elkezdik forgatni a sikersorozat folytatását. Ráadásul rögtön egy teaser videó kíséretében érkezett a jó hír, a rajongók legnagyobb örömére.

Mit lehet tudni a Squid Game 2-ről?

Ahogy a hivatalos közleményben is olvasható, a 12 évig tartó munka 12 nap alatt világra szóló sikert aratott – ennyivel a premier után a Netflix legtöbbet streamelt sorozatává lépett elő a Nyerd meg az életed!, amivel még A Bridgerton családot is sikerült maga mögé utasítania.

A második évad bemutatójának pontos dátumát egyelőre nem árulták el a készítők, de egy pár háttérinformációt azért megosztottak a követőkkel. Az már biztos, hogy az első játék nyertese, Gihun és a maszkos játékmester, a Frontember visszatérnek a folytatásban, sőt egy új szereplőt is megismerhetünk majd: Young-hee, az éneklő, mozgásérzékelő baba fiú barátját. Izgalmas és veszélyes kalandokból biztosan nem lesz hiány!

Via

Addig is további izgalmas infók a sorozatról: 

8 érdekesség, amit még nem hallottál a Squid Game szereplőiről

Minden, amit a Squid Game 2. évadáról tudni lehet

Újabb Squid Game szereplőből lett divatnagykövet