Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

REALITY

Kitört a botrány: embertelen körülmények között vannak a Squid Game valóságshow játékosai

2023. január 25.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat reality Squid Game valóságshow
Kitört a botrány: embertelen körülmények között vannak a Squid Game valóságshow játékosai
© Fotó: IMDb.

Jelenleg is forgatják a Squid Game valóságshow verzióját. A Netflix új műsorában 456 ember küzd a pénzért, de egyre több a botrány a forgatáson. 


2021-ben a Netflix legsikeresebb sorozata a Squid Game volt. A koreai széria meghódította a világot, így sokan örültek, amikor bejelentették, hogy érkezik a második évad. Bár a következő szezonról még nem sokat lehet tudni, a Netflix elkezdte forgatni a sorozaton alapuló valóságshowt. 

Hatalmas a botrány a Squid Game miatt

A valóságshowt az Egyesült Királyságban forgatják. Bedford közelében van a stáb bázisa, a helyszín egy hatalmas konténerre hasonlít, ebben kaptak helyet a pályák. A játékok hasonlóak azokhoz a feladatokhoz, melyeket a nézők a sorozatban is láthattak. A világ minden tájáról érkeztek a versenyzők, összesen 465-an vesznek részt a játékban. A fődíj 3,7 millió font. 

Bár a játék közel sem annyira halálos, mint a sorozatban, ennek ellenére a versenyszámok nagyon megviselik a jelölteket. Kiderült, hogy pár nappal ezelőtt kitört a pánik a forgatáson, mivel a versenyzőknek nagyon sokáig kellett a -3 fokban állni. Nem adtak nekik megfelelő ruhát, ezért volt, akit végül az orvosoknak kellett kihozni. 

Olyan volt, mint egy háborús övezet. Az embereket az orvosok hordták ki, de nem tudtunk mit mondani. Ha megszólalsz, akkor kint vagy. Vannak, akik nem tudták megmozdítani a lábukat, annyira nagyon fáztak

– mondta az egyik versenyző. 

A pontos feladatot nem árulták el, de a játék lényege az volt, hogy az embereknek mozdulatlanul kellett állniuk a hidegben minél tovább. Aki nem tudta teljesíteni a feladatot, az kiesett. Mivel sok pénz a tét, ezért az emberek nem mozdultak, végül már voltak, akik orvosért kiabáltak. 

Végül a felvétel leállt, mivel meg kellett várni, amíg az orvosok mindenkit ellátnak. Nem ez az első eset, hogy a versenyzőknek orvosra van szükségük. A széria első játéka, a Red Light, Green Light komoly problémákat okozott, ott is többen rosszul lettek. 

Az információk szerint a versenyzők egyetlen nagy halószobában vannak elszállásolva, mint a sorozatban, és emeletes ágyakon alszanak. Már az első feladat nagyon nehéznek bizonyult, sokan kiestek. 

A valóságshow 10 epizódból fog állni, a premierről egyelőre még nincs információ. A Netflix nem kommentálta az értesüléseket, de a kiesett versenyzők egyre többször mondják azt, hogy embertelen környezetben zajlik a felvétel. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves