Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FILMAJÁNLÓ

Ha tetszett a Fehér Lótusz, ez az 5 sorozat is be fog jönni

2023. február 12.

3 perc olvasás

ELLE

sorozat ajánló vígjáték A fehér lótusz társadalomkritika
Ha tetszett a Fehér Lótusz, ez az 5 sorozat is be fog jönni
© Instagram/The Morning Show

Élvezed az igényes, elgondolkodtató társadalmi kritikákat, és a csavaros sztorikat, mint amilyen a Fehér Lótusz is? Akkor mutatunk 5 nagyon hasonló sorozatot, ami az új kedvenced lehet!


Szereted nézni a gazdagok kínlódását? Élvezed a csavaros történeteket? Bírod a társadalmi kritikákat? Akkor érhető, miért tetszett annyira az óriási népszerűségek örvendő HBO-s Fehér Lótusz, és pont ezért fog bejönni a következő 5 sorozat is. Lehet, hogy ezek a műsorok nem egy szicíliai üdülőhelyen játszódnak, de elhiheted: ugyanolyan szaftosak.

Acapulco

Az ifjú Maximo Ramos (Enrique Arrizon) azt hiszi, gazdag szállodamágnássá válhat, amikor felveszik dolgozni Acapulcó fényűző Las Colinas Resortjába... csak aztán rájön, hogy ő lesz az új medencefiú. Elhatározta: feljebb lép a szállodaiparban, miközben vadul flörtöl a recepcióssal. Az Acapulco tele van Fehér Lótusz-szerű üdülőhelyi bohóckodással, ami sokszor csal örömkönnyeket a szemünkbe.

The Morning Show

A Morning Show a Fehér Lótuszhoz hasonlóan hétköznapi környezetet használ a társadalmi problémák feltárására. Ebben a sorozatban Jennifer Anniston és Reese Witherspoon két televíziós műsorvezetőt alakít, akiknek feladata a kora reggeli beszélgetős műsoruk megújítása. Miközben próbálnak javítani a nézettségen, a páros egy csomó problémát tár fel a munkahelyén. Láthatunk hatalmi harcokat, borzalmas főnököket, és persze egy csomó drámát. Ismerősen hangzik?

Különválás

Ha csillapíthatatlan éhséget érzel a  titokzatos, feszültséggel teli műsorok iránt, akkor el kell kezdened a Különválást. Ez a munkahelyi dráma nagyon távolinak tűnhet a Fehér Lótusz meleg, gyönyörű partjaihoz képest. De tele van fordulatokkal, és alig várod majd, hogy rányomhass a „következő epizód megtekintése” gombra. A történet a következő: a Lumon nevű cég feltalál egy technológiát, amivel kettéválasztják az ember elméjét, hogy egyáltalán ne kelljen foglalkoznia a munkahelyi problémáival, és amint beér az irodába jóformán egy robot lesz belőle. Ez a sorozat egy kicsit sci-fi, horror, és thriller, de végtelenül izgalmas!

Megvilágosultam

Ha a Fehér Lótusz csavaros gondolkodására és bölcsességre vágysz, nézd meg az alkotója, Mike White másik sorozatát, ami egy nőt követ, aki hajlamos az önpusztításra, majd egy idegösszeomlás után kemény gyógyuláson megy keresztül egy hawaii kezelőközpontban. Főhősünk utána keresni kezdi önmagát, megpróbál segíteni másoknak is, de nem mindenki díjazza azt, hogy ennyire megváltozott.

Schitt’s Creek

Rajongsz a karikatúráért? Akkor ez a neked való sorozat, ami a szemérmetlenül gazdag Rose-családról szól. Egy üzlettársuk átveri őket, így minden pénzüket elveszítik, egyedül a Schitt’s Creek nevű kisváros maradt meg nekik, ahová kénytelenek lesznek költözni, de korántsem olyan fényűző körülmények közé, mint amihez hozzá vannak szokva, és mondani sem kell: a környezet sem gazdagokból áll. Az utóbbi évek egyik legjobb vígjátéksorozata, ami sajnos kevés figyelmet kapott!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves