Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 8 legjobban várt premier márciusban

2024. március 02.

4 perc olvasás

ELLE

mozik Netflix filmek hbo max sorozat ajánló Disney+
A 8 legjobban várt premier márciusban
© IMDb

Rémisztő horrorral vár a mozi a tavasz első hónapjában, a Képzeletbelivel, és Mark Wahlberg is újra feltűnik a képernyőn, mint extrémsportoló. A Netflixen visszatér az Úriemberek, ezúttal sorozat formájában, Kate Winslet pedig hatalmasat brillírozik A rezsimben a HBO Maxon. Mutatjuk a márciusi premiereket!


Catherine Deneuve újra megvillantja tehetségét a Bernadette - A főnökasszonyban, a francia First Ladyt alakítva. Aki pedig szereti a régi hangulatú krimiket, azoknak érdemes lesz nézni a Halál és egyéb részleteket a Disney+-on. Lássuk, mit kínálnak a mozik és a streaming szolgáltatók, jöjjenek a márciusi premierek!

Képzeletbeli (mozi - március 7.)

Mi van akkor, ha a képzeletbeli barát nemcsak a fantázia szüleménye, hanem annál valami több? Jessica a családjával hazaköltözik a gyerekkori otthonába, ahol a legfiatalabb mostohalánya rátalál a Chauncey nevű plüssmacira, akivel nyugtalanító kapcsolat alakul ki közöttük, és egyre félelmetesebb játékokat űznek. Ahogy Alice megváltozik, úgy ébred rá Jessica arra: valami nincs rendben a macival.

Bernadette - A főnökasszony (mozi - március 14.)

Catherine Deneuve az egykori First Lady, Bernadette Chirac szerepében fog ragyogni, aki arra számított, hogy végre kiemelkedő szerephez jut, hiszen keményen megdolgozott azért, hogy a férje köztársasági elnök legyen. De mivel nem ez történik, bosszút áll, és a médiában szerzi meg magának a jól megérdemelt figyelmet. Az igaz történeten alapuló film betekintést enged Chiracék magánéletébe és Bernadette felemelkedésének történetébe.

Artúr, a király (mozi - március 21.)

Michael Light (Mark Wahlberg) a Dominikai Köztársaság dzsungelébe indul, ahol részt vesz a 10 napos, 700 kilométeres extrémsport-világbajnokságon. Ez az utolsó lehetőség számára, hogy világbajnok legyen, ám arra a legkevésbé számított, hogy az útitársa egy kóborkutya lesz. A nehéz, de kalandos út során szoros kötelék alakul ki közöttük, aminek hatására Michael átgondolja a valódi céljait. Gyönyörű film a hűségről és a barátságról.

Párizsi alvilág (Netflix - március 1.)

A krimi és az akció szerelmesei imádni fogják a Párizsi alvilágot, aminek középpontjában egy olyan fiatal nő áll, aki bosszúhadjáratot indít a meggyilkolt apjáért. Így talál rá a titkos bosszúállókból álló társaságra, a Fúriákra. Az előzetes látványos és pergő sztorit ígér, egy kis romantikával.

Úriemberek (Netflix -március 7.)

Guy Ritchie azonos című filmje már egyszer óriási sikert aratott 2019-ben. Nem is csoda, hogy ezúttal egy komplett sorozattal tér vissza az Úriemberek. A sztori a film cselekménye után folytatódik, a főszereplő pedig Eddie (Theo James), aki egy hatalmas birtokot örökölt, csakhogy van egy kis bökkenő: a birtokon zajlik a marihuánatermesztés is, ami annyira nincs ínyére Eddie-nek, pláne mikor megjelenik nála az alvilág is, akik tovább folytatnák a termelést. A szokásos Guy Ritchie humorból, akcióból és vérből nem lesz hiány.

A rezsim (HBO Max - Március 4.)

Egy kitalált európai ország önkényuralmi rendszerben járunk, ami kezd összeomlani. Elena Vernham kancellár (Kate Winslet) egyre paranoiásabbá és kezelhetetlenebbé válik, miután egy ideje nem hagyta el a palotát, és ráadásul összemelegedett egy katonával. A színésznő zseniálisan alakítja a diktátort, ám A rezsim nem egy egyszerű politikai drámát ígér, hanem kőkemény komédiát is.

Lányok a buszon (HBO Max - Március 14.)

Könnyed kikapcsolódást ígér a HBO Max új sorozata, a Lányok a buszon, amiben négy újságírónő követi a választásra készülő elnökjelölt kampányát. Eleinte még egymással versenyeznek, aztán jókat buliznak és szexelnek. Végül összebarátkoznak a kampánybuszon, de közben olyan botrányba keverednek, ami alátehet az elnökjelöltnek, és a demokráciának is.  

Halál és egyéb részletek (Disney+ - Március 5.)

Akad a hónap még egy kincs a krimi kedvelőinek. A Miss Marple és Poirot hangulatát idéző sorozat főhőse Rufus Cotesworth, a világ egykori legjobb nyomozója, aki egy luxus tengerjáró hajón utazik, ahol gyilkosság történik. Természetesen a gyilkos nyomába ered.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves