Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 2

Hatalmas bejelentést tett a Netflix! Ekkor érkezik a Squid Game 2. évada

2024. január 24.

1 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat Dél-Korea Squid Game
Hatalmas bejelentést tett a Netflix! Ekkor érkezik a Squid Game 2. évada
© IMDb

Már nem kell sokat várni a Squid Game 2. évadára! 


A Netflix történetének egyik legsikeresebb sorozata a dél-korai dráma, a Squid Game. Rekordnézettséget hozott, így nem is volt kérdés, a sorozat folytatódni fog. Most a streaming elárult pár információt a folytatásról. 

Még idén érkezik a Squid Game 2. évada 

2021-ben került fel a Netflixre a Squid Game, ami teljesen megváltoztatta a sorozatok világát. A szériának köszönhetően nagyon népszerűvé váltak a dél-koreai gyártású alkotások, a színészekből pedig szó szerint szupersztár lett. Emellett hatalmas hatása volt a popkultúrára. A sikeres 1. évad után a rajongók régóta várják a folytatást, de a forgatásokat megnehezítették a sztrájkok. 

Most azonban bejelentést tett a Netflix, és elárulták, hogy a 2. évad még 2024-ben felkerülhet a streamingre. A történetről pontosabb információkat még nem árultak el, de az első szezonhoz hasonlóan nagyon fordulatos történetre számíthatunk. Már biztos, hogy visszatér Lee Byung-hun, Wi Ha-jun és Gong Yoo. Emellett számos új szereplő is csatlakozik a stábhoz

A Squid Game sikerét az is bizonyítja, hogy valóságshow is készült belőle, aminek 2023-ban volt a premierje. A Squid Game: The Challenge szintén szép nézettséget hozott, így ebből is lesz folytatás. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves