Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SQUID GAME

Videó: Megérkezett a Nyerd meg az életed 2. évadának az előzetese

2024. szeptember 20.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix előzetes videó Squid Game Nyerd meg az életed
Videó: Megérkezett a Nyerd meg az életed 2. évadának az előzetese
© IMDb

A Nyerd meg az életed még idén visszatér, a második évadhoz ki is adta a Netflix az első előzetest. 


A Nyerd meg az életed a Netflix egyik legsikeresebb sorozata lett, 2021-ben szinte minden rekordot megdöntött, és popkulturális szinten is igazán jelentős a hatása. Éppen ezért talán nem is volt kérdés, érkezik a folytatás. A 2. évadra sokat kellett várni, de az előzetes alapján úgy tűnik, megérte, mivel nagyon izgalmas epizódok várnak a rajongókra! 

Érkezik a Nyerd meg az életed 2. évada 

Pár héttel korábban jelentette be a Netflix, kitűzték a Squid Game premierdátumát, az új epizódok 2024. december 26-án érkeznek a streamingre. Ez kiemelt időszaknak számít egyébként Netflixnél, a legtöbb fontos projektet erre az időszakra szoktak időzíteni. Évekkel korábban a Bridgerton 1. évada is decemberben debütált. 

A Netflix most tartotta meg a Geeked Week elnevezésű rendezvényét, amelyen több fontos projektről is elárultak pár információt. Többek között kiadtak egy nagyon rövid előzetest a Nyerd meg az életed 2. évadához. A videóból túl sok információ nem derült ki, az viszont biztos, ismét izgalmas és véres küzdelem várható. 

Az első évadban a 456-os játékot sikeresen teljesítette a feladatokat, megnyerte a pénzt és életben maradt. A történet azonban itt még nem ért véget, mivel megtudta, hogy az 1-es játékosnak milyen szerepe volt az események alakulásában. A friss előzetes szerint a 456-os visszatér a játékba, ismét a szálláson találja magát, és hamarosan kezdetét veszi a küzdelem. Az információk szerint több korábbi szereplő is visszatér a folytatásba, emellett számos új karakterrel ismerkedhetnek meg majd a nézők. 
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves