Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIEREK

A 8 legjobban várt premier áprilisban

2023. április 01.

4 perc olvasás

Netflix angol filmek artmozik éjszakája hbo max áprilisi premierek Disney+
A 8 legjobban várt premier áprilisban
© Netflix

Érkezik a tavasz egyik legforróbb filmje, a Gyönyörű sorscsapás, és megismerhetjük egy valóban élt ördögűző hátborzongató történetét, amit horrorba csomagoltak a készítők. Jöhetnek az áprilisi premierek?


Akad néhány zseniális film, amiért érdemes beiktatni egy hétvégi mozizást. De ha szakadna az eső, akkor is lesz mit nézned, mert a Netflix és a HBO Max, de még a Disney+ is előrukkolt pár képernyőhöz szegező produkcióval. Mutatjuk az áprilisi premiereket!

A pápa ördögűzője (mozi - április 6.)

Russell Crowe főszereplésével érkezik a film Gabriele Amorth atyáról, a Vatikán fő ördögűzőjeként ismert papról, aki több mint 100 000 ördögűzést hajtott végre. A horrorban Amorth felhatalmazást kap a pápától az ördögűzésre, miközben rájön egy jelentős összeesküvésre a Vatikánon belül. Az összeesküvések hátterében pedig egy démon áll. Nagyon látványos, és végtelenül hátborzongatónak ígérkezik!

Gyönyörű sorscsapás (mozi - április 13.)

Jöhet egy nagyon szexi és még annál is forróbb film? A Jamie Mcguire regénye alapján készült produkció főszereplője, Abby Abernathy (Virginia Gardner) elkezdi a főiskolát, de ahogy lenni szokott, nem fog tudni a tanulmányaira fókuszálni, mert megismeri Travis Maddoxot (Dylan Sprouse), a tipikus rosszfiút, aki egy fogadás következtében a szobatársa lesz. Forró és fülledt jelenetekre készülj!

Mi lett volna, ha... (mozi - április 27.)

Nem kétség, hogy egy ilyen címet kapott film rendkívül elgondolkodtató és összetett. Ha szereted azokat a sztorikat, amiknek mély mondanivalója van, akkor a moziban a helyed! A történet főszereplője Julia (Lou de Laâge), akinek az élete összes fontos állomásánál felvillan egy másik élet, másik sors, az, amelyiket élhette volna, ha egy adott pillanatban máshogyan dönt. Boldogabb, sikeresebb lenne, ha másik munkát, másik szerelmet választ? Nagyon megindító lesz, szóval vigyél magaddal zsepit!

Háború a tengeren (Netflix - április 2.)

Ha szereted a történelmi, különösen a háborús filmeket, akkor meg is találtad a hónap legkiemelkedőbb filmjét a kategóriában. Mikor kitör a II. világháború, két férfi vállvetve küzd a túlélésért, miközben a német tengeralattjárók akármikor megtámadhatják a kereskedelmi hajóikat. A tengerészek célja van: túlélni, és hazatérni a családjukhoz, de ehhez szembe kell nézniük a halállal, és a brutális körülményekkel. Piszok látványos, de nagyon megrendítő egy történet.

A diplomata (Netflix - április 20.)

Keri Russell lesz A diplomata főszereplője lesz, aki Kate Wyler karrierdiplomatát alakítja, aki olyan magas rangú állást kap, amire nem is vágyott, és nem is hiszi, hogy alkalmas. Éppen akkor, amikor Afganisztánba készült, az Egyesült Államok kormánya besorozza, hogy az Egyesült Királyság nagykövete legyen a nemzetközi válság közepette. Ez egy olyan szerep, ami erőteljesen kihat a házasságára és politikai jövőjére.

Poker Face (HBO Max - április 21.)

Elkerülte a mozikat a Russel Crowe rendezte film, amiben főszereplőt is alakít Liam Hemsworth oldalán. Jake Foley, a tech-milliárdos nagy tétes pókerestet tart gyermekkori barátaival. Ahogy telik az éjszaka, kiderül, Foley azt akarja: a barátai kiteregessék féltve őrzött titkaikat. Ám a dolgok balul sülnek el, amikor tolvajok ütnek rajtuk…

 Mrs. Davis (HBO Max - április 25.)

Ez a film a hit és a technológia, valamint egy harcos apáca (Betty Gilpin ) és a mesterséges intelligencia harcáról szól. A főszereplő feladata megküzdeni a mindenható MI-val, ami óriási veszélyt jelent az emberekre nézve, mert át akarja venni az uralmat a hitük felett. Elég aktuális a témája ennek a kissé szürreális, de igazán akciódúsnak ígérkező filmnek.

Így jártam apátokkal (Disney+ - április 19.)

Felkészültél az Így jártam apátokkal sorozat 2. évadára? Sophie hamarosan tovább meséli a fiának, hogyan ismerkedett meg az apjával. Sophie és barátai újabb szerelmi kalandokba keverednek, miközben próbálják megismerni önmagukat, és rájönni: mit akarnak az élettől. Folytatódik a humoros, mégis mélyenszántó sorozat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves