Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

5 babás horrorfilm, ha tetszett a M3GAN

2023. január 22.

3 perc olvasás

ELLE

filmajánló M3GAN babás horrorfilm
5 babás horrorfilm, ha tetszett a M3GAN
© Youtube

A legijesztőbb filmek közé tartoznak azok, amikben babák és gyerekek szerepelnek, épp mint a M3GAN-ben. Biztos lehetsz abban, hogy ez az 5 babás horrorfilm is ki fog csalni belőled pár kósza sikolyt!


Óriási népszerűségnek örvend a M3GAN, de nem is csoda! Mindenki kíváncsi a végtelenül hátborzongató robotbabára, akinek az a célja, hogy a gyerekek legjobb barátja legyen. Így is lesz, M3GAN prototípusa összebarátkozik az árva Cady-vel, és olyan szinten a védelmébe veszi, hogy senki más mehet a közelébe. Nagyon izgalmas, és vér nélkül is sokkolja a nézőt! Ha szeretnél még hasonlóan jó babás horrorfilmeket látni, akkor mutatunk még néhány hasonlóan jó sztorit!

A fiú (2016)

Greta dadusként vállal munkát egy távoli angol faluban. Amikor megérkezik új munkahelyére, rájön, hogy a gyermek, akire vigyáznia kell, valójában egy életnagyságú baba, akit a szülők igazi gyerekként kezelnek. A furcsa körülmények ellenére Greta úgy dönt, hogy marad és vigyáz a fiúra, de hamarosan gyanakodni kezd, hogy talán mégsem egy sima babával van dolga…

Robert (2015)

Az Andrew Jones által rendezett Robert egy háromtagú család életét meséli el. A házaspár kisfia egy új barátra tesz szert: Roberte. Az anyuka hamar megsejti, hogy valami nem stimmel a babával, de fia, Gene nem hajlandó megválni Roberttől. Habár nem kapott akkora médiavisszhangot más babás horrorfilmekhez hasonlóan, mégis igazi gyöngyszem a műfaj kedvelőinek!

Annabelle (2014)

Annabelle igazán nem maradhat ki senki életéből, aki szereti a babás horrorokat, meg a szellemes sztorikat. A film központi alapja a címszereplő baba, amit megszállt egy nő szelleme, és egy családhoz kerülve, elég parás dolgokat művel, amik garantáltan ébren tartanak éjszaka. Három rész is készült belőle, és mind kasszaiker lett, ami nem csoda: az egyik legfélelmetesebb karakter lett a világon. A végére maradt a legjobb: igaz történet alapján készült!

Gyerekjáték (1988)

Egy igazi kultuszfilm, amit minden  horrorrajongónak látnia kell, különösen, ha csípi a gyilkos babákat! Valószínűleg az első résznél senki sem gondolta volna, hogy Chuky olyan világsztár lesz, aki évtizedekkel később is ismert lesz! A Gyerekjáték egy elvetemült gyilkosról szól, aki a haldoklása során megszáll egy babát, ami utána három részen keresztül szedi áldozatait. Ezt követően jöttek olyan külön részek, mint a Chuky menyasszonya, Chuky ivadéka és Chuky átka. Egytől-egyig zseniálisak és garantáltan ráhozzák a nézőre a frászt!

A mágus - Rémisztő Love Story (1978)

Ne tévesszen meg a cím, mert semmi  romantikus nincs A mágusban, aminek főszereplője Anthony Hopkins. Ez a film adhatta az ihletet az összes többi babás horrornak. Főszereplőnk egy fiatal bűvész asszisztens, Corky Withers, aki saját szólókarrierjét szeretné elindítani. Ebben lesz a segítségére a Fats nevű baba, aki valójában egy érző lény, és hajlamos villámgyorsan agresszívvé és pokoli ijesztővé válni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves