gyors és egészséges recept!
Az egészséges étkezés szakértő szakácsa, Babiczky-Plefel Dóra ajánlja nektek ezt a finom csirkecombot. Nézzük, hogyan készül:
A combokon kívül a hozzávalókat kézi habverővel alaposan kikeverjük, majd a combokat átforgatjuk benne és hagyjuk pihenni a hűtőben minimum egy órán át. Egy serpenyőben a kókuszzsírt hevítjük, a kihajtogatott pácolt csirkecombokat beletesszük és egy másik serpenyőt (nekem van egy jó nehéz nemesacél dögöm, amivel a betörőket szoktam a fantáziámban fejbekólintani - ha nincs, tegyél bele súlyt (nyilván olyat, ami nem olvad/fő meg)) ráteszünk nehezéknek és oldalanként 5-5 perc alatt megsütjük. Nekem indukcióson 9 fokozat van és 5-6-os fokozaton működött jól a mutatvány.
A köret pedig lehet pl. csicsókapüré, vagy, ahogy nálunk most éppen, rozmaringos párolt cékla és alma.
Még több recept Babiczky-Pfliegel Dórától: boldogrepa.blog.hu
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!