Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Családi balhé

Kiderült, miért csalódott Harry herceg Diana hercegné családjában

2022. november 25.

2 perc olvasás

ELLE
család diana hercegné harry herceg meghan markle
Kiderült, miért csalódott Harry herceg Diana hercegné családjában
© Getty Images/Max Mumby/Indigo

Harry herceg Diana hercegné családjával sem ápol túl jó viszonyt.


Harry herceg úgy érezte, hogy Diana hercegné családja sem tiszteli a feleségét. A herceg azt remélte, hogy az édesanyja két lánytestvére és a legjobb barátnője észreveszik a hasonlóságokat Meghan és Diana között, de nem így történt.

Az eset az esküvőjük előtt történt

Harry bemutatta Meghant Diana két nővérének, Jane-nek és Sarah-nak, valamint legjobb barátnőjének, Julia Samuelnek. Harry feltételezte, hogy Diana családja és barátai hasonlóságot látnak Diana és menyasszonya között

- állítja Tom Bower, a Bosszú: Meghan, Harry és a Windsorok háborúja című könyv szerzője.

Csalódott volt

Harry herceg nagyon csalódott volt, amikor rájött, hogy Diana hercegné családja sem ért vele egyet abban, hogy sok a hasonlóság az édesanyja és Meghan között. Különösen az esett rosszul neki, hogy állítólag azt is mondták neki, hogy Meghan sosem fog beilleszkedni a királyi családba. 

Diana testvére figyelmeztette

Állítólag Diana hercegné öccse, Charles Spencer figyelmeztette Harryt, hogy gondolja át a házasságot. A férfit a pletykák szerint Vilmos herceg kérte meg, hogy beszéljen az öccsével. Charles Spencer tapasztalt házasságok terén, ugyanis háromszor nősült.

Az esküvő előtt felhívta az exét?

Mint megírtuk, azt pletykálják, hogy Harry herceg közvetlenül az esküvője előtt a volt barátnőjével beszélt. Chelsy Davy és a herceg 7 évig alkottak egy párt, de 2011-ben a szakítás mellett döntöttek. Az egykori szerelmesek később is jó barátságot ápoltak, ezért Chelsy még az esküvőre is hivatalos volt, ahol Meghan Markle megölelte. Állítólag a boldogító igen kimondása előtt Harry és Chelsy telefonon búcsúztak el egymástól. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves