Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

XMAS Movie

Végre fény derült az Igazából szerelem legnagyobb rejtélyére

2022. december 08.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film karácsonyi film titok Igazából szerelem keira knightley
Végre fény derült az Igazából szerelem legnagyobb rejtélyére
© Fotó: ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

Húsz év telt el az Igazából szerelem forgatása óta, de a rendező, Richard Curtis sokáig megtartotta magának az egyik titkot. 


Az Igazából szerelem az egyik legnépszerűbb karácsonyi film, amit sokan minden évben megnéznek. A rajongók így érthető módon felfedezték a film egyik hiányosságát, ami Juliethez köthető. 

Kiderült az Igazából szerelem legnagyobb rejtélye

Vannak, akik régóta találgatják, hogy mi lehet Juliet foglalkozása, hiszen a többi szereplővel ellentétben ez nem derült ki a filmből. A Keira Knightley által alakított karakterről keveset lehet tudni, így érhető, hogy a rajongók legalább a munkáját szeretnék megismerni. Most Richard Curtis, a film rendezője egy videóban elárulta, hogy lakberendezőként dolgozott. 

A rendező a videóban azt is elmondta, hogy elrejtettek egy elég nagy nyomot, mivel Juliet egy színekkel, anyagmintákkal teli irodából telefonál. Szerinte ez egyértelművé teszi a munkáját. Ám a legviccesebb az egész történetben, hogy ez a forgatáskor nagyon nem volt világos. 

Richard Curtis beküldte Keira Knightley-t telefonálni, ám a helyszínt nem rendezték be, csak felvették a jelenetet. A rendezőt folyamatosan kérdezgették, hogy miért ott vették fel a jelenetet, hiszen nem volt rá magyarázat, nem passzolt a történethez. Juliet foglalkozását csak ezután találta ki, hiszen így már hihető volt a dolog. 

A beszélgetést a rendező lánya, Scarlett vette fel, aki elárulta, hogy még ő sem tudta, mi Juliet foglalkozása. Készített egy rögtönzött felmérést, amiből kiderült, hogy az emberek nagy részének fogalma sem volt arról, hogy miből él. A legtöbben arra tippeltek, hogy valamelyik televíziónál dolgozik, esetleg egy PR cégnél alkalmazott. Ezt a sok videókazettából következtették ki. 

Az Igazából szerelem egyik legnagyobb rejtélye tehát lelepleződött. A rajongókat pedig lenyűgözte a beszélgetés, sokan úgy vélik, hogy saját podcastot kellene indítaniuk. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves