Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Múlt

Titok a királyi családból: erre kényszerítette a fiait Károly király

2022. november 30.

2 perc olvasás

ELLE
harry herceg királyi család vilmos herceg Károly király
Titok a királyi családból: erre kényszerítette a fiait Károly király
© Getty Images/Tom Wargacki

Károly király szigorú szülő volt. 


A királyi család egyik szakértője állítja, hogy Károly király kényszerítette a fiait, Vilmos herceg és Harry herceget, hogy a reggelihez is öltönyt vegyenek fel. Katie Nicholl elmondása szerint, miután Károly és Diana hercegné elváltak, az édesapa megtiltotta a fianak, hogy farmerben és tornacipőben üljenek le mellé az asztalhoz.

Diana hercegné más volt 

Diana hercegnéről köztudott volt, hogy sosem volt egy túl szigorú szülő, és imádta a fiait boldoggá tenni. A hercegné még a királyi családott is meglepte, amikor Vilmos és Harryt a McDonald's-ba, moziba és vidámparkokba vitte. A válás után a két kamasz az édesanyjukkal a Kensington palotában lakott, az édesapjuk rezidenciája pedig a  St. James's palota és  Highgrove volt, mert ott közel lehetett Kamilla királynéhoz, de Harry és Vilmos gyakran meglátogatták. 

A pizzázás is közös program volt

Diana hercegné és a két fiú gyakran a londoni Da Mario étteremben pizzázott. A hely a mai napig létezik, nemrégiben pedig Marco Melino vallott arról, hogy Diana hercegné gyakran megfordult náluk Vilmossal és Harryvel. 

Régen bejárt, és nagyon köztudott, hogy a fiúk kedvenc étele a pizza volt, így besurrantak és élvezték a pizzáinkat

- mondta a férfi.

Diana halála után minden megváltozott

Diana hercegné halála után Vilmos és Harryt már nem érdekelték az édesapjuk szabályai, ezért gyakran ellenszegültek. Harryről köztudott volt, hogy a bulizást sem vetette meg a tinédzser éveiben, de állítólag Károly király sem erőlködött azon, hogy a fiaival túl sok időt töltsön. 

Károly túlságosan bízott Harryben és Vilmosban, hogy vigyáznak magukra

- mondta a királyi szakértő.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves