Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád februárban a csillagjegyed szerint

2024. február 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp februári horoszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád februárban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

A legtöbb csillagjegy számíthat arra, hogy dőlni fog hozzá a pénz és dúskálhat a jólétben. Másoknak viszont épp az ellenkezőjére kell felkészülniük. A februári pénzhoroszkópból kiderül, mit jósolnak neked a csillagok!


Nagyon ígéretesen alakul a február pénzügyi szempontból és végre lesz mit a tejbe aprítaniuk a zodiákus tagjainak. Ám néhány állatövi jegynek komolyan össze kell majd húznia a nadrágszíjat. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a februári pénzhoroszkóp szerint!

Kos

Nagyon jól alakulnak a hónapban a pénzügyeid és akár jelentős nyereségre is szert tehetsz. Valósággal vonzani fogod a pénzt. Igaz, rengeteget is fogsz dolgozni, de most legalább igazán azt érzed, hogy megéri. Ahhoz is tökéletes ez a hónap, ha esetleg befektetnél. Amennyiben minden körülménnyel tisztában vagy, akkor hajrá!

Bika

Új megbízásokat kaphatsz a munkahelyeden, vagy ha valamilyen szolgáltatással foglalkozol, még több vendéged lehet, és mindez azt jelenti:dőlni fog a pénz hozzád. Most még olyan dolgokat is megvásárolhatsz, amikre korábban nem volt kereted. Élvezd a bőséget!

Ikrek

A hónap eleje nem alakul túl fényesen, ám semmi ok az aggodalomra, Ikrek, mert február közepén stabilizálódik a helyzeted és ha lassan is, de megindul a pénzügyi növekedés. Csak légy óvatos, mert hajlamos lehetsz a túlköltekezésre, ami komoly anyagi problémákat idézhet elő.

Rák

Egy kicsit magad alatt lehetsz, mert úgy érzed, nem kapod meg a pénzügyi elismerést a munkahelyeden, bármennyire is igyekszel. A hónap elején még kisebb krízist is át kell élned egy váratlan kiadás miatt. Február közepétől már átlagosan alakul az anyagi helyzeted.

Oroszlán

Igazán érezni fogod a hónapban, hogy a csillagok melletted állnak, Oroszlán. Néhány új és izgalmas lehetőség fantasztikus nyereséget eredményez. Valószínűleg több forrásból is bevételhez jutsz. Még az is megeshet, hogy örökölsz vagy ajándékba kapsz egy nagyobb összeget.

Szűz

A 2024-es februári pénzhoroszkóp szerint több lehetőséged is lesz arra, hogy haszonra tegyél szert. A vállalkozások virágozni fognak és megállíthatatlanul termelik a profitot. Valószínűleg oktatásra és új készségek elsajátítására költesz majd egy keveset. Pénzügyi szempontból az egész hónapot kielégítőnek fogod találni.

Mérleg

Végre minden erőfeszítésed kifizetődik és komoly nyereség üti a markodat. Sőt, felmerülhet a külföldi munkavállalás lehetősége is, ami még több pénzt hozhatna a konyhára. Habár megsokszorozódnak a bevételeid, sajnos a kiadásaid is. A vállalkozások pörögni fognak és megállíthatatlanul termelik a profitot.

Skorpió

A 2024. februári pénzhoroszkóp szerint ebben a hónapban nagyot kaszálsz. A vállalkozások ugrásszerűen felpörögnek és termelni kezdik a pénz. A munkahelyeden bónuszra vagy fizetésemelésre számíthatsz. Most te vagy az csillagok egyik kedvence, ami azt is jelenti, hogy megtérülnek a korábbi befektetéseid.

Nyilas

Pont úgy alakulnak a pénzügyeid, ahogy abban reménykedtél, Nyilas. Vagyis bejönnek a befektetéseid, megkapod a fizetésemelést, vagy hozzájutsz a kölcsönhöz, amiben annyira bíztál. Viszont nagyon fontos, hogy a hónap nem alkalmas új befektetésekhez, és egy váratlan kiadással is szembetalálhatod magad.

Bak

Sajnos nem kapod meg a vágyott fizetésemelést vagy bónuszt és ez eléggé letaglóz. Viszont a vállalkozók újabb mérföldkőhöz érhetnek és remekül alakulnak a pénzügyeik. Lényeges, hogy a hónapban ne kockáztass, ne kísérletezz befektetésekkel és mindig menj biztosra. Végezetül: ne adj kölcsönt, mert nem fogod visszakapni!

Vízöntő

Ha üzlettel foglalkozol vagy vállalkozásod van, kudarcokra és váratlan kiadásokra kell számítanod, Vízöntő. Sajnos nem alakul fényesen ez a hónap, és kétszer is meg kell gondolnod, hogy mire költesz. De ne aggódj, mert február végén javulni fog a helyzet. Addig is kitartás!

Halak

Amellett, hogy jelentős pénzösszegek üthetik a markodat a saját üzletednek vagy a munkahelyi bónusznak köszönhetően, a kiadásaid is megnőnek, kedves Halak. Főleg akkor, ha nem bírod megállni, hogy ne költekezz. Próbálj spórolni és akkor szép bevétellel zárhatod a februárt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves