Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bolygóállás

3 csillagjegy, akinek az Uránusz segít leküzdeni a kihívásokat

2024. január 26.

2 perc olvasás

ELLE

bolygóállás horoszkóp kihívás 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek az Uránusz segít leküzdeni a kihívásokat
© Shutterstock

Néhány csillagjegy extra energiákra számíthat a napokban.


Az Uránusz és a Hold együttállása egy-egy csillagjegy életére pozitív hatást gyakorol azzal, hogy olyan energiával ruházza fel őket, ami képessé teszi őket arra, hogy megküzdjenek az előttük álló akadályokkal.

Nem vár könnyű időszak most szinte senkire, de a következő napok is sikeressé válnak, ha élsz a lehetőségekkel!

3 csillagjegy, aki az Uránusztól kap extra energiákat

Ikrek

Több kritikát kaptál az elmúlt napokban, mint amihez hozzá vagy szokva, és bár magadnak is nehezen vallottad be, de mindez rosszul érintett. Nem feltétlenül benned van a hiba, lehet, hogy egyszerűen csak negatív emberek közé kerültél. Nyugodj meg, és ne emészd magad tovább, inkább használd arra ezeket a napokat, hogy megerősödve továbblépj.

Bak

Bár azzal hitegeted magad, hogy az életed minden területe tökéletesen működik, te is tudod, hogy ez nem igaz: egy kisebb széllökés is felborítaná a kártyavárat, amit magadnak építettél. Ahelyett, hogy a homokba dugod a fejed, itt az ideje, hogy rendezd a konfliktusaid, és tiszta lappal indulj. Hidd el, most nyitott fülekre fogsz találni, és pozitív fogadtatásra számíthatsz azoktól, akikkel itt az ideje elásnod a csatabárdot.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Terhesnek érzed az elvárásokat, és azt gondolod, mindenki csak igényeket támaszt veled szemben, míg te nem kérhetsz senkitől semmit anélkül, hogy abból ne támadna hatalmas vita. Fontold meg, hogy talán a kommunikációdban van a hiba. Most itt a lehetőség, hogy változtass ezen, de sértettség helyett neked is nyitottabbnak kell lenned.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves