Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete 2024-ben

2023. december 28.

1 perc olvasás

ELLE

szerelem csillagjegy csillagjegyek 2024
3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete 2024-ben
© Shutterstock

Közeledik 2024, ez a 3 csillagjegy pedig különösen szerencsés lesz a szerelemben! 


Akadnak csillagjegyek, akiket 2023-ban elkerült a szerelem. De nincs ok arra, hogy bárki is szomorkodjon, mivel könnyedén lehet, hogy 2024-ben végre rád talál a boldogság, ezzel együtt a szerelem is megérkezik az életedbe! 

Bika 

A csillagok szerint a Bika lesz 2024 egyik legszerencsésebb csillagjegye, ha szerelemről van szó. Azok, akik kapcsolatban vannak, sokkal elhivatottabbá válhatnak, megerősítik a partnerükkel a kapcsolatot, és mélyebbé válik a szerelmi életük. A szinglik is elégedettek lehetnek, ha nyitottak maradnak, akkor egy váratlan helyről érkezik meg a szerelem. Február és október különösen alkalmas az ismerkedésre, március, április, május, szeptember, november pedig a tartalmas kapcsolatok kialakulására ideális.

Skorpió 

A szerelmi életed az utóbbi időben eléggé langyos volt. Ha párkapcsolatban éltél, érezhetted, hogy rossz irányba változtak a dolgok, szingliként pedig elkerültek a romantikus kalandok. Februárban ez megváltozik, a kapcsolatban lévő Skorpiók elmélyíthetik a köteléket, az is lehet, hogy a következő szintre lépnek. A szinglik szintén reménykedhetnek, közelebbi kapcsolatba kerülhetnek valakivel, akivel sokáig együtt is maradhatnak. 

Bak 

2024 a Bak éve lesz, legalábbis, ami a szerelmet illeti. Nincs más dolgod, mint kinyitni, és kilépni a komfortzónádból. A lényeg, hogy próbálj ki új dolgozat, ez szingliként nagyon hasznos, hiszen az új hobbi könnyen lehet, hogy új szerelmet is hoz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor is érdemes kicsit kalandosabbá tennetek a mindennapokat. Jó módszer, ha spontán elutaztok, vagy mással színesítitek a kapcsolatotokat. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves