Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád februárban a csillagjegyed szerint

2023. február 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia február csillagjegyek zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád februárban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Stabilitásra számíthatnak a csillagjegyek, és nem várt pénzek találhatnak gazdára náluk februárban a pénzhoroszkóp szerint!


A február 5-ei Oroszlán telihold hozhat némi költekezési vágyat. Aztán a Merkúr 11-én a Vízöntő jegyébe költözik, ami segít megoldani az anyagi nehézségeket azzal, hogy rámutat, mit kell tennünk a javulásért. 20-án a Vénusz a Kosba lép, és akik keményen dolgoztak, learathatják a babérokat. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a februári pénzhoroszkóp szerint!

Kos

Ebben a hónapban nehéz döntéseket kell meghozni a pénzügyekben, méghozzá folyamatosan. A barátaid mindenféle izgalmas programra csábíthatnak, de nem biztos, hogy anyagilag mindegyiket megengedheted magadnak. Ne legyen emiatt rossz érzésed, és ne hidd azt: csak pénzzel érezheted jól magad!

Bika

Jó híreket kapsz egy befektetéssel, valamilyen üzlettel vagy hitellel kapcsolatban, és akár hirtelen komolyabb pénzösszeg ütheti a markodat. Ügyelj arra, hogy ne költsd el egyszerre az egészet, hanem tedd félre egy részét, mert rövidesen szükséged lehet rá!

Ikrek

Új lehetőségeid adódnak a karrieredben Ikrek, és ez akár jelentős anyagi javakat hozhat neked az új munka vagy fizetésemelés. Amennyiben vállalkozó vagy, számottevő profitra tehetsz szert, és még bővítheted is az ügyfélkörödet. Mi több, a terjeszkedés lehetősége is felmerülhet.

Rák

A hónapban végre elérheted az év elején, vagy már a tavaly kitűzött pénzügyi céljaidat. Sikerül megszabadulnod mindenféle adósságtól, hiteltől, és biztos lábakon fog állni az anyagi helyzeted. Biztosíthatod magadnak és a szeretteidnek a kényelmes életszínvonalat.

Oroszlán

Szembe kell nézned a fájdalmas ténnyel: nem áll jól a szénád, Oroszlán. Nem elég összehúzni a nadrágszíjat, hanem komoly lépéseket kell tenni azért, hogy mielőbb sikerüljön helyrebillenteni a pénzügyi helyzetedet. Célszerű lehet ehhez segítséget kérni, és meglehet: plusz munkát is kell vállalnod.

Szűz

A hónapban sor kerül egy korábbi kölcsön, adósság rendezésére, és tiszta lappal folytathatod az évet. Sokat segít az, hogy kapsz egy remek ajánlatot, aminek köszönhetően már rövid időn belül is szép summához juthatsz. A kemény munkádnak hála, márciusra búcsút inthetsz a szűkölködésnek.

Mérleg

A legjobb, amit tehetsz Mérleg, ha számítasz a hónapban a véletlenre! Ez azt jelenti: nem egy alkalommal érhetnek váratlan, anyagi kellemetlenségek. De valamilyen szerencsés fordulatnak köszönhetően mindig érkezik egy újabb összeg, így nem kell komoly veszteségtől tartanod.

Skorpió

Lassan sikerül feltöltened a korábban megcsappant tartalékaidat. Néhány remek üzletnek vagy a bónuszodnak, netán a szerencsédnek köszönhetően, de folyamatos lesz a pénz áramlása az életedben, és egy-kettőre visszanyered a stabilitásodat, és ezzel együtt a biztonságérzetedet.

Nyilas

Rengeteget dolgozol a hónapban Nyilas, aminek persze meg is lesz az eredménye, mert jelentős többlet pénzhez juthatsz. De ne ess abba a hibába, hogy mást sem csinálsz, csak dolgozol! Élvezd is a megkeresett a pénzt, különben mi értelme van? Ezenkívül felajánlhatnak neked egy kockázatosnak tűnő üzletet, amit érdemes lehet fontolóra venned!

Bak

Februárban mindenre lesz pénzed, amire csak szeretnéd. Ha nem is feltétlenül szórni fogod, de az biztos, hogy jólétben élhetsz. Egyre jobban alakul az anyagi helyzeted, és most akár különböző forrásokból is bevételed származhat, akár a felesleges holmijaid értékesítéséből vagy egy nyereménynek köszönhetően.

Vízöntő

Ajánlatos lenne aktualizálni a pénzügyi céljaidat. Sokat változhat mostanában a helyzeted, ami vagy nagyon jól vagy kevésbé fényesen alakulhat. Vedd fontolóra a lehetőségeket, amiket felajánlanak neked, még akkor is, ha külföldi munkát ajánlanak vagy társulási lehetőséget egy üzletbe.

Halak

Február első felében stagnálást tapasztalhatsz Halak, ami legalább biztosítja a nyugalmadat. Ám a hónap második felében hirtelen bankot robbanthatsz. Beindulhat az üzleted, fizetésemelést kaphatsz, de más forrásból származó, nem várt pénz is landolhat a zsebedben. Végre megengedhetsz magadnak olyan dolgokat is, amiket korábban nem.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves