Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 6.: A Bika rátalál az életcéljára, a Skorpióra megpróbálnak ráijeszteni

2024. március 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. március 6.: A Bika rátalál az életcéljára, a Skorpióra megpróbálnak ráijeszteni
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma új szenvedélyük lesz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai napon egy új dolog iránt kezdesz szenvedélyesen érdeklődni, és szeretnél róla többet megtudni. Ma kész vagy szinte mindent félresöpörni azért, hogy elmélyülhess az új témában, kedves Kos.

Bika

Nem kisebb dologra találhatsz rá a mai napon, mint az életcélodra. Hirtelen tudni fogod, hogy ez az, amire szükséged van, és amit talán mindig is kerestél, ami teljessé és boldoggá tehet. Hajrá Bika, vágj bele!

Ikrek

Rengeteget tanulhatsz ma a pénzzel kapcsolatban. Talán rátalálsz egy izgalmas podcast előadásra vagy szóba elegyedhetsz egy pénzügyi szakértővel, és nagyon értékes információkhoz juthatsz, amik segíthetnek a helyzeteden.

Rák

Gondold át, mire költöd a pénzed. A Hold idején a Bakban nagy hangsúlyt fektet az egészségre, a jólétre és a szokásaidra. Hasznos lehet egy költségvetési rendszer felállítása, hogy lásd, mire költesz. Könnyen rájöhetsz arra is: a költekezésed egyfajta pótcselekvés.

Oroszlán

Szeretnél meggazdagodni, Oroszlán? Semmi sem lehetetlen számodra! Ma bele is futsz olyan könyvekbe vagy elaődásokba, amik épp ezt a témát taglalják és nagyon érdekesnek, hasznosnak találhatod őket.

Szűz

Ma rábukkansz egy új hobbira, ami egyszerre szórakoztató és segít kikapcsolni. Ez lehet akár a számfestéshez hasonló tevékenység vagy akár a jógázás, de úgy fogod érezni: ez most minden, amire szükséged van.

Mérleg

Sosem késő továbbtanulni, Mérleg. Ma épp ehhez jöhet meg a kedved. Talán visszaülsz az iskolapadba vagy legalább elvégzel egy tanfolyamot. Csak bátran, ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek róla!

Skorpió

Komoly harcok dúlhatnak a munkahelyeden, és talán némely kollégád megpróbálhat megfélemlíteni. Ne hagyd magad, Skorpió. Kerüld a veszélyes helyzeteket, de ne is add fel a céljaidat vagy az elveidet.

Nyilas

A Hold a Bakban arra késztet, hogy most csak a lényegre fókuszálj és ne vessz el a részletekben. Ennek köszönhetően ma nagyon eredményes lehetsz, és többet is elérhetsz a tervezettnél.

Bak

Itt az ideje, hogy ragyogj, amikor a Hold a jegyedben jár. Ma kedvet kaphatsz valami új megtanulására, és ez lehet valami olyan, amit a munkádban is felhasználhatsz.

Vízöntő

A múlton nem változtathatsz, de szebb jövőt alakíthatsz magadnak. Ugyanakkor, most úgy érzed, nem akarsz már keményen dolgozni a céljaidért. Meglehet, hogy a kiégés szélén állsz, ezért nagy szükséged lenne a pihenésre.

Halak

A Hold a Bakban arra ösztönöz, hogy kérj bátran segítséget, tanácsot a barátoktól, a családtól és másoktól. Sokat tanulhatsz azoktól az emberektől az életedben, akik már túljutottak azon a nehézségen, amivel éppen te is küzdesz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves