Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerencsés napok

3 csillagjegy, akinek váratlan szerencsében lesz része a héten

2024. március 05.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerencse 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek váratlan szerencsében lesz része a héten
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életében minden jól alakul a napokban.


Szerencsés időszaknak nézhet elébe néhány csillagjegy, és az életük több területén is jelentős előrelépést tehetnek, olyan ügyekkel kapcsolatban is, amire nem is számítottak.

Egyeseknek a magánéletük, míg másoknak a szakmai előrehaladásuk kerül előtérbe, de a lehetőségeket csak akkor tudják kihasználni, ha nyitott szemmel járnak.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e köztük!

3 csillagjegy, akinek új lehetőségek adódnak az életében

Halak

Itt az ideje, hogy odafigyelj önmagadra, és a testi-lelki jóllétedre. Ideális az időszak arra, hogy elkezdj egy új mozgásformát, amivel végre leadhatod azt a néhány kiló súlyfelesleget, vagy arra, hogy részt vegyél egy egészségügyi szűrővizsgálaton, amivel sikerül megelőzni egy nagyobb problémát. A döntés csak rajtad múlik, tedd meg az első lépéseket, hogy harmonikusabbá váljon az életed!

Kos

A korszakalkotó ötleteidre a feletteseid is felfigyelnek, és egy olyan új pozíciót nyerhetsz el, amire már régóta vágytál. Ez örömteli esemény, de ne felejtsd el, hogy még nem pihenhetsz meg, ugyanis az új munkakörben rengeteg dolgod lesz a kezdeti időszakban, és a komfortérzeted is kibillenhet a helyéről. De ha képes vagy bízni a képességeidben, mind akadályt gond nélkül leküzdesz majd.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Hajlamos vagy belenyugodni abba, ha nem tökéletes a párkapcsolatod, vagy ha épp nincs melletted senki. Pedig minden esélyed meglenne egy komoly és harmonikus kapcsolatra, de ehhez neked is erőfeszítéseket kell tenned. Most minden adott ahhoz, hogy rendezd a partnereddel a régi konfliktusokat, vagy hogy rátalálj arra a személyre, aki valóban a társad lesz. De ehhez neked is meg kell tenned minden tőled telhetőt!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves