Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Neptunusz állítja helyre a szerelmi életét

2024. március 04.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy neptunusz
3 csillagjegy, akinek a Neptunusz állítja helyre a szerelmi életét
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy számára a bolygó hozza el a nagy boldogságot.


A bolygóátvonulások néhány csillagjegy életében komoly változásokat idézhetnek elő, elsősorban a magánélet területén.

Aki most nyitott a változásokra, annak pozitív irányba alakulhat az élete. A régi kapcsolatokban élők pontot tehetnek a korábbi viták végére, aki pedig a magánnyal küzd, tavasszal rátalálhat a társára.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, akinek egyenesbe jöhet a magánélete

Ikrek

A régi sérelmeidet nehezen felejted el, ám nem hagyhatod, hogy örökké ezek uralják az életedet. Itt az ideje, hogy a múlt helyett a jövővel foglalkozz! Ha most épp nincs melletted társ, de elég bátor vagy ahhoz, hogy megélj minden pillanatot, talán azt is észreveszed majd, hogy már régen ismered azt, akivel boldoggá tehetitek egymást – eddig azonban fel sem tűnt, mert a sebeid gyógyításával voltál elfoglalva.

Mérleg

Nehezen bízol meg másokban, és ez a viselkedés ugyan egy ideig megvéd a csalódástól, de attól is elválaszt, hogy megtapasztald a mély érzelmeket. Aki épp melletted van, a tökéletes társad, nincs mitől tartanod. Merj megnyílni neki, mert minden körülmények között támogatni fog, a kapcsolatotok pedig ezáltal egy olyan szintre kerül, amitől mindketten azt érzitek majd, hogy elválaszthatatlanok vagytok.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

Most végre rájössz, hogy azok a kellemetlenségek, amelyeket eddig olyan fontosnak tartottál, csak a jéghegy csúcsát jelentik, és a probléma valójában sokkal mélyebben gyökerezik. A társaddal meg kell beszélnetek a nézeteltéréseiteket, mert ha nem teszitek, az a kapcsolatra nézve végzetes lehet. Most viszont még minden esélyetek megvan arra, hogy helyrehozzátok a hibákat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves