Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 24: Az Ikrek gondjai szinte varázsütésre megoldódnak, az Oroszlánnak szerencséje lesz

2024. május 24.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. május 24: Az Ikrek gondjai szinte varázsütésre megoldódnak, az Oroszlánnak szerencséje lesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma már olyan érzésük lehet a csillagjegyeknek, mintha hétvége lenne. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy jelentős átalakulás szakaszában vagy, Kos. A közelmúltban is már komoly változások mentek végbe a baráti és munkatársi körödben. A mai nap lehetőséget kínál arra, hogy felmérd, hol tartasz.

Bika

Kicsit kimerültnek érezheted magad, Bika, mintha nem is pihentél volna. Úgy érzed, kicsúsznak a dolgok a kezed közül és nem tudod irányítani őket. Lassítanod kell, akár akarod, akár nem, mielőtt teljesen kiégsz.

Ikrek

Ezt a napot a legenyhébb szellővel vitorlázhatod át, Ikrek. Mintha most jöttél volna vissza a nyaralásból. Nyugodt, felfrissült és kipihent vagy. Az egykor megoldhatatlannak tűnő problémák ma szinte egy csettintésre megoldódnak.

Rák

Kissé fáradtnak és depressziósnak érezheted magad. A mindennapi kötelezettségek túlterhelték a lelkedet. Mit szólnál, ha elutaznál egy rövid vakációra? Vagy menj el wellnessezni a hétvégén, de minimum tedd félre minden feladatodat és csak pihenj!

Oroszlán

Új állást keresel, Oroszlán? Talán a mai napon találsz is, mivel a „szerencsés” szó jellemzi a napodat! A kis- és nagy problémák könnyedén megoldódnak, de akár a pénzügyekben is rád mosolyoghat a szerencse.

Szűz

Ez egy jó nap ahhoz, hogy felkeresd az orvosodat Szűz, de nem azért, mert beteg vagy. Egyszerűen ez egy ideális időszak az ellenőrzéshez. Mostanában rengeteget dolgoztál, és a csillagok azt tanácsolják, hogy vigyázz jobban a testedre!

Mérleg

Békés nap elé nézel, Mérleg. Mindenképpen hozd ki belőle a legtöbbet, mert ez a vihar előtti csend. Ugyanakkor, ez a nap a közeli barátokkal vagy kollégákkal való izgalmas eszmecserék napja lehet.

Skorpió

A „bizonyíték” a mai nap kulcsszava, Skorpió. Ma végre látni fogod azt, hogy valami tényleg úgy van, ahogy mondták, ígérték neked. Valóban láthatóvá válnak az erőfeszítéseid, és ez igazán elégedetté tesz.

Nyilas

Ma megtervezheted a közelgő utazásodat vagy akár a hétvégi programodat. Most valahogy sokkal ígéretesebbnek tűnik a jövő, az elmúlt hetekhez képest. Már csak az kellene, hogy teret engedj a spontaneitásnak is, és tudj sodródni az árral.

Bak

Használd arra ezt a napot, hogy eloszlasd a kételyeket és a félreértéseket. Beszélj azokkal a személyekkel, akikkel nemrég összezörrentél vagy nem vagy biztos abban, hányadán álltok.

Vízöntő

Ma tele vagy életerővel, Vízöntő, és remekül érzed magad. Egy kicsivel kevesebbet is dolgozhatsz, viszont többet gondolkodhatsz azon, hogy konkrétan mitől érzed magad olyan jól, így holnap újra megteremtheted az érzést.

Halak

Talán nemrég fizetésemelést vagy jutalmat kaptál, de az előtted álló nap ráébreszthet, hogy több fegyelemre és munkára lesz szükség, ha továbbra is boldogulni akarsz anyagilag, így még nem dőlhetsz hátra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves