Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, akik kapnak egy második esélyt a Skorpió Hold idején

2024. május 22.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akik kapnak egy második esélyt a Skorpió Hold idején
© Shutterstock

3 csillagjegy számára fontos időszak jön. 


A Merkúrral szemben álló Skorpió Hold idején hiszünk a második esélyekben. 3 csillagjegy válik példaképpé ebben a hitben. Ez egy nagyon fontos időszak sokunk számára. Mutatjuk, mit ígér a horoszkóp a szerencsések számára. Ezt lehet tudni a második esélyekről: 

Ikrek

Nemcsak hiszel a második esélyekben, de természetesen reméled, hogy neked is jár. Felmerül benned a kérdés, hogy te és a bizonyos személy vajon valaha újra egymásra találtok-e. Egy olyan embert veszítettél el, aki a világot jelentette neked, ám egyikőtök büszkesége sem engedte, hogy nyissatok a másik felé. A Skorpió Hold alatt úgy érzed, hogy benned van az, hogy adj ennek az illetőnek egy második esélyt. Most az a helyzet áll fent, amikor tisztánlátásra és megoldásra vágysz. Hajlandó leszel adni neki egy második esélyt, és ugyanezt akarod magadnak is.

Skorpió

A múltban elveszítettél egy igaz barátot, és most már bánod, hogy akkoriban nem cselekedtél másképp. A jó hír, hogy ez az illető már nem gondolja azt, hogy sosem tudna neked megbocsátani. Skorpió Hold idején azt fogod tapasztalni, hogy most a dolgok valóban a távoli múltba vesznek, és sokkal könnyebb lesz második esélyt adni az embereknek, valamint te is meg fogod kapni azt, amire vágysz. Ezt a bizonyos személyt pedig rettenetesen hiányolod, így talán itt az ideje, hogy újra felvegyétek egymással a kapcsolatot, és tiszta lappal indítsatok, a múlt sérelmei nélkül. 

Halak

Egy olyan kapcsolatban vágysz második esélyre, aminek lényegében a kommunikáció hiánya vetett véget. Ahogyan telt az idő, a beszélgetés egyre kevésbé volt aktív, rájöttél, hogy talán valamilyen szinten te voltál a felelős. A saját tetteidért való felelősségvállalás azonban az első lépés a második esély felé. A Skorpió Hold idején van lehetőséged arra, hogy a régi dolgokat rendbe hozhasd, de a bocsánatkérés hozzátartozik ehhez. Korábban nem láttad súlyosnak ezt az elszakadást ettől a bizonyos illetőtől, de most már tudod, hogy hiányzik az életedből. Ideje cselekedni! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves