Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nagy változás jön az életébe a héten

2024. május 21.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nagy változás jön az életébe a héten
© Shutterstock

3 csillagjegy izgalmas napok elé néz.


A horoszkóp legfrissebb üzenete szerint 3 csillagjegy életébe elképesztő változások jönnek a napokban. Most megmutatjuk, kik azok a szerencsések, akiknek a magánéletükben vagy éppen a karrierjüket illetően sorsfordító események jönnek. 

Ikrek

Egy régi kollégád vagy ismerősöd olyan lehetőséget kínál neked, ami mindent megváltoztathat. A karrieredben hihetetlen magas szakmai előrelépés jön, és természetesen a fizetésemelés sem fog elmaradni, így a mindennapokban is sokkal könnyebben boldogulhatsz. Egy külföldi ajánlat is kilátásban van, ne szalaszd el ezeket a lehetőségeket!

Szűz

A szerelmi életedben nagy változások jönnek. Ha szingli vagy, akkor könnyen lehet, hogy a napokban beköszönt az életedbe a Nagy Ő az egyik legváratlanabb pillanatban. Ha azonban párkapcsolatban élsz, akkor a partnered olyan kérdést fog feltenni, amire nem számítasz. A kapcsolatotokban nagy változások jönnek, de ezek mind pozitívak. 

Nyilas

Önismereti szempontból nézel fontos napok elé. Sokkal inkább rátalálsz önmagadra, és arra, hogy mire van szükséged a boldogsághoz. Új hobbik és lehetőségek gazdagítják a mindennapokat, de megismersz valakit, aki nagyon fontos helyet foglal majd el a szívedben. Készen állsz arra, hogy saját magad helyezd előtérbe, és ez az élet minden terén meglátszik majd.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves