Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 13: A Bika hozzájuthat egy kis pénzhez, a Szűz régi vágya teljesül

2024. május 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. május 13: A Bika hozzájuthat egy kis pénzhez, a Szűz régi vágya teljesül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint ez a mai a lehetőségek napja a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos 

Ma érdemes lenne összefutnod a barátaiddal, Kos. Jót tenne a lelkivilágodnak. Mi lenne, ha elmennétek együtt vásárolgatni? Ezenkívül váratlanul felhívhat egy régi barátod, akiről nagyon rég nem hallottál.

Bika 

Egy kis plusz pénzhez juthatsz, valószínűleg némi többletmunkával. Egy baráton vagy kollégán keresztül hallhatsz a lehetőségről. Ezenkívül előfordulhat, hogy valaki meglátogat téged, aki a segítségedre lehet.

Ikrek 

Fontos híreket kaphatsz telefonon Ikrek, amik szükségessé teszik, hogy megtegyél néhány lépést. Izgalmas nap vár rád, és rendkívül optimistának érezheted magad, ezért légy óvatos, mert hajlamos lehetsz a figyelmetlenségre.

Rák 

A kreativitásod ma elérheti minden idők csúcsát, Rák. Még arra is lehetőséged adódhat, hogy pénzt keress a használatával. Izgatottságod és lelkesedésed valószínűleg biztosítja, hogy a tőled telhető legjobbat hozd ki magadból.

Oroszlán 

Nagy kedved van ma a különböző csoportos tevékenységekhez. Ez egy kiváló nap arra, hogy megerősítsd a kapcsolatodat a kollégákkal vagy akár a barátokkal. Menjetek el együtt egy szabadulószobába vagy legalább munka után igyatok meg valamit!

Szűz 

Egy izgalmas új projekt vagy lehetőség kerülhet ma a látókörödbe, Szűz. Ez magában foglalhat egy új szerelmet vagy legalább egy új barátot. Ezenkívül valami, amin már régóta dolgozol, végre megvalósulhat.

Mérleg 

Felkereshet egy távol élő barátod vagy rokonod vagy az is lehet, hogy személyesen találkoztok és igencsak felkelti az érdeklődésedet, Mérleg. Kedved támadhat őt meglátogatni vagy akár hosszú távon csatlakozni hozzá.

Skorpió

Új befektetési lehetőségek mutatkozhatnak meg ma számodra, Skorpió. Ez idő, pénz vagy egyéb erőforrások befektetésével járhat. Mielőtt belevágnál, fontos mérlegelni az összes előnyét és hátrányát.

Nyilas

Utazási lehetőség merülhet fel az egyik kollégáddal vagy akár a partnereddel. Minden ma tervezett vagy megkezdett utazás valószínűleg jól fog sikerülni, és olyan eredményeket hoz, amilyeneket remélsz.

Bak

Egy lehetséges fizetésemelés híre érkezhet ma hozzád, Bak. Különösen energikusnak érzed magad, és ezért nagy a kísértés, hogy többet vállalj, mint általában. Ez rendben van, de jusson időd a pihenésre is!

Vízöntő

A barátaid vagy a kollégáid meghívhatnak, hogy vegyél részt egy kreatív projektben, Vízöntő. Bármi is legyen az, valószínűleg ösztönző és izgalmas lesz. Sok energiát és lelkesedést fogsz erre a dologra fordítani.

Halak

Lehet, hogy ma este vagy néhány napon belül egy társasági eseményt tervezel az otthonodban. Vad takarításba és készülődésbe kezdesz, de a csillagok arra intenek, hogy ne dolgozz túl sokat, Halak, különben nem marad energiád a családodra vagy a vendégeidre! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves