Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TÖKÉLETES FALSZÍN

Ez a falszín passzol a legjobban a csillagjegyedhez

2024. május 08.

3 perc olvasás

ELLE

lakberendezés lakberendezési trendek csillagjegy horoszkóp falszín
Ez a falszín passzol a legjobban a csillagjegyedhez
© Shutterstock

Az asztrológusok szerint a falszín kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a csillagjegyet is! 


A falszín kiemelten fontos, hiszen a megfelelő árnyalat melegséget, pozitív energiákat hozhat a lakásba, míg a rosszul kiválasztott tónusok túlságosan rideggé tehetik a helyiségeket. Az asztrológusok szerint, a szín kiválasztásánál a csillagjegyekről sem szabad elfeledkezni, most azt is eláruljuk, melyik árnyalat illik hozzád a legjobban. 

Vízöntő

A csillagjegy számára a tökéletes szín az Electric Aqua. A kék és a zöld árnyalatokat keveredéséből megszületett szín optimizmust közvetít, emellett az egész helyiséget nagyon barátságossá teszi. A szín az önvizsgálatot, a mentális tisztaságot, a nyugalmat, a nyitott kommunikációt és az együttérzést szimbolizálja. 

Halak 

A csillagjegy számára a tökéletes szín a Seafoam Green. A világos, pasztellszerű árnyalat megragadja a Halak viszonyát a tengerrel, és azonnal megnyugtatja, míg a sárga aláfestés az óceán energiáját és dinamizmusát árasztja. 

Kos 

Energetic Red a tökéletes szín a csillagjegy számára. Egy klasszikus és tiszta árnyalat, amely extravagáns hatást kölcsönöz minden térnek. Jól mutat a kékkel, lilával és a szürkével, így csodás lesz tőle minden helyiség. 

Bika

A csillagjegy számára a tökéletes szín az Earthy Green. A gazdag olívazöld szín tökéletes, ha mélységet és érdeklődést szeretnél kelteni az erős, földes tónusokkal az otthonodban. A nyugodt és pihentető tér érdekében párosítsd meleg, tompa rózsaszínnel. 

Ikrek

Az Ikrek számára a tökéletes színek a Lemon Yellow és Sky Blue. Azért kettő, mivel a legjobb hatást akkor érheted el, ha kevered őket egy helyiségen belül. Energetizálnak, így azonnal jó közérzeted lesz, ha hazaérsz. 

Rák 

A Rákot legjobban a pasztell rózsaszín és a kék tudják megnyugtatni. A pasztell árnyalatok kímélik a szemet, és elősegítik a pihenést, így népszerűek a hálószobákban, a fürdőszobákban és a gyerekszobákban. Ezek a finom árnyalatok olyan teret hoznak létre, amely azonnal hangulatos és hívogató. 

Oroszlán 

A Joyful Orange a tökéletes árnyalat az Oroszlán számára. Vidám, váratlan szín, amit használhatsz kicsi vagy nagyobb felületen. A mennyezeten például kifejezetten jól néz ki, felráz mindent. 

Szűz 

A tökéletes szín a Grounding Neutrals, vagyis a bájos, letisztult földszínek. Modern, elegáns hatást eredményeznek, legnagyobb előnyük, hogy bármilyen árnyalattal könnyedén feldobhatóak. Érdemes kékkel vagy zölddel próbálkozni. 

Mérleg 

Az Appeasing Blue a legideálisabb árnyalat a Mérlegek számára. Ez egy meleg és hívogató középkék. A Mérleghez hűen a szín rendkívül sokoldalú, könnyedén kombinálható különféle színpalettákkal és stílusokkal.

Skorpió 

A Skorpió számára a tökéletes szín az Enchanting Crimson, vagyis a bíbor. A Skorpióhoz hűen a szín csábító, és ugyanazt a hatást hordozza, mint a fekete vagy a vörös. Ám sokkal finomabb, kevésbé agresszív.

Nyilas 

A Vibrant Fuschia épp olyan merész, mint a Nyilas. A rózsaszínnek ez az árnyalata kifejezetten kalandos, sokoldalú és izgalmas. Magában hordozza mindazt, amit a Nyilas imád. Ha túl erősnek tartod a szürke árnyalataival tompíthatod. 

Bak 

A Bak számára a Sophisticated Gray vagyis a szürke az ideális árnyalat. Stabilitást, semlegességet, állandóságot és egyensúlyt szimbolizál, csupa olyan dolgot, amit a Bak is kedvel. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves