Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 27.: A Kos titokzatos telefonhívásokat kap, a Bika családját nehézségek sújtják

2024. június 27.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. június 27.: A Kos titokzatos telefonhívásokat kap, a Bika családját nehézségek sújtják
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma szörnyen frusztráltak lehetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Titokzatos telefonhívásokat kaphatsz ma. Talán az exed vagy egy régi ismerősöd próbál veled kapcsolatba lépni. A mai napon a szokásosnál kevésbé vagy kommunikatív, és a saját gondolataid foglalkoztatnak jobban. Elég feszült lehetsz a nap elején, de ez el fog múlni, ha teszel egy sétát vagy valamilyen kreatív tevékenységbe kezdesz. 

Bika

Ma feszültség lehet a levegőben, aminek nincs észrevehető oka, Bika. Viszont a rokonaidat olyan problémák foglalkoztatják, amiken nem tudsz segíteni. Ösztönösen próbálod felvidítani őket, de ez valószínűleg nem fog működni. Ne idegeskedj, ha nem reagálnak az erőfeszítéseidre, ez egy ilyen nap. 

Ikrek

A szokottnál jobban vágysz a magányra, Ikrek. Meghívtak, hogy tölts időt a barátokkal, de nincs kedved elfogadni, sőt, kicsit ingerültnek is érezheted magad miattuk. Ez egy nagyszerű nap arra, hogy elmenj edzeni, vagy belekezdj egy saját projektbe. 

Rák

Pénzügyekkel kapcsolatos zűrzavar adódhat a mai napon, Rák. Előfordulhat, hogy ellenőrizni kell bizonyos dokumentumokat, hogy fényt deríts néhány múltbeli tranzakcióra. Ne ess pánikba, mert minden rendben lesz. Ezenkívül ma éjszaka elég intenzív álmaid lesznek. Írd le őket, mert hasznosnak bizonyulhatnak! 

Oroszlán

Valaki, aki közel áll hozzád, nagyon elfoglalt lehet, és egy kicsit nehéz vele foglalkozni. Ne vedd ezt személyes sértésnek. Nem miattad olyan, amilyen. A mai napon egyébként is nyugtalan és feszült lehetsz, ezért érdemes egy nagyot sétálnod vagy edzeni ahhoz, levezesd a feszültséget. 

Szűz

Ma kissé idegesnek érezheted magad, Szűz, és valószínűleg nem fogod megérteni, miért. Erről bizony a csillagok tehetnek. A másokkal való kapcsolatod kissé feszült lehet, ezért próbáld meg levezetni a stresszt futással, vagy esetleg menj el edzeni egy edzőterembe. 

Mérleg

Valószínűleg ma nem nagyon lesz kedved a társasági élethez, Mérleg. Fogytán van a türelmed, és sokat bosszankodsz az olyan események miatt, amik általában nem zavarnának. A legjobb, ha a mai napon kerülöd a társaságot, és megpróbálod levezetni a feszültséget sporttal vagy kreatív tevékenységgel.  

Skorpió

Ma a figyelem középpontjába kerülhetsz. Bár általában nem bánod, most egy kicsit idegesíthet, mert amúgyis frusztrált vagy. Tedd meg, amit szükséges, utána vonulj vissza! Végezz olyan tevékenységeket, amik segítenek megszabadulni a stressztől.  

Nyilas

Valószínűleg ma szeretnél egyedül maradni a saját gondolataiddal. Nyilas, talán egy jó könyv társaságában. Rettentően zavarónak érzed a környezetedet, és emiatt fokozottan vágyod a magányt. Ha van rá mód, minimalizáld mára a kapcsolataidat, így elkerülheted a veszekedést. 

Bak

A pénz miatt aggódsz, és emiatt a szokásosnál is ingerültebb lehetsz, Bak. Bár lehet, hogy jól keresel, mégis nyugtalan vagy. Próbáld objektíven mérlegelni a helyzetet. Valószínűleg megkönnyebbülsz attól, amit találsz. A legjobb módja annak, hogy elkerüld ezt a fajta feszültséget, ha elmész edzeni vagy sétálni. 

Vízöntő

Valószínűleg magányra vágysz, Vízöntő. Noha elkötelezted magad, hogy teszel valamit egy barátod vagy rokonod érdekében, most bosszantónak találhatod az ötletet. Lehetnek saját feladataid, amiken szívesebben dolgoznál, vagy egyszerűen csak el akarsz menni egy edzésre, és levezetni a feszültséget. Ez utóbbit nagyon jól tennéd! 

Halak

Bár általában társaságkedvelő ember vagy, ma inkább szívesebben vagy egyedül. Kicsit rosszul érezheted magad, vagy stresszes lehetsz a munkával kapcsolatos aggodalmak miatt. Valószínűleg szükséged van egy kis pihenésre, de hasznos lehet egy gyors séta is.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves