Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek sorsfordító döntést kell hoznia a nyáron

2024. június 23.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy horoszkóp zodiákus
3 csillagjegy, akinek sorsfordító döntést kell hoznia a nyáron
© Shutterstock

Néhány csillagjegynek most fontos döntést kell meghoznia. 


A döntéshozatal sokak számára ijesztő feladat lehet, de bizonyos csillagjegyek számára különösen nagy kihívást jelent. Most megmutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik most sorsfordító döntések előtt állnak, de közben hajlamosak néha túlgondolni a dolgokat. 

Mérleg

A Vénusz által uralt Mérlegek természetükből fakadóan kimondottan diplomatikis alkatok, akik az élet minden területén a harmóniára és az egyensúlyra törekszenek. Bár remekül átlátják helyzeteket, mégis sokszor nehezen hoznak meg döntéseket. A Mérlegek biztosak akarnak lenni abban, hogy a lehető legjobb döntést hozzák meg, emiatt hajlamosak a túlgondolásra. Pedig ezen a nyáron hatalmas változás várhat rájuk: fontos döntések előtt állnak a karrierjük szempontjából, szóval kedves Mérleg itt az ideje, hogy egy kicsit lazíts a gyeplőn! Szívd fel magad, aludj egy nagyot mielőtt elhatározod magad valami mellett, aztán bátran ugorj fejest az újdonságba. Hidd el, nem fogod megbánni. 

Ikrek 

A Merkúr által vezérelt Ikrek kíváncsi és alkalmazkodó természetéről híres. Szeretik az új ötleteket, imádnak lehetőségeket felfedezni, de mivel túl sok inger éri őket, megeshet, hogy elvesznek a megannyi lehetőség tengerében. Igen, igen a bőség zavara az, ami a legnagyobb problémát okozza a számukra. Az Ikrek gyakran képes meggondolni magát, szóval, ha a nyáron kilátásba kerül egy munkahely váltás, akkor azt tanácsoljuk, próbálj meg egy pártatlan személlyel beszélni, írj pro és kontra érveket, ami alapján aztán felelősségteljes és megfontolt döntést fogsz tudni hozni. Miután elhatároztad magad, már ne táncolj vissza! Tudjuk, a változatosság iránti igény nagy úr, de hidd el, ha az eszedre és a szívedre együttesen hallgatsz, akkor nem lehet baj. A lényeg, hogy ne odázd el a döntést, ne halogasd nagyon, mert lehet, hogy életed lehetőségét szalasztod el a totojázással. 

Halak 

A Neptunusz által uralt Halak mélyen empatikus és érzékeny személyek, akiket gyakran az érzelmeik és az intuícióik vezetnek. Ez alapvetően nem baj, de megeshet, hogy egy döntéshozatalnak, amikor racionális elvek mentén kellene határozni, megakadnak. Ez idén nyáron különösen előtérbe kerülhet, főleg párkapcsolati téren, ugyanis a szerelmi életük most fordulóponthoz érhet. A szingli Halak megtalálhatja azt a bizonyos nagy Ő-t, ám a korábbi csalódások miatt nem akarja újra megsebezni magát, ezért az érzelmei alapján könnyen lehet, hogy futni hagyja azt a bizonyos szerelmet. Kedves Halak, kérlek állj meg egy pillanatra és bátran nézz szembe az ismeretlennel! Ha meg sem próbálod, akkor azt sem fogod tudni miként múlhat el az, ami akár boldogság is lehetne. A csalódás mindig benne van a pakliban, de ha próbálkozni sem próbálkozol, nyerni sem lesz lehetőséged. 

(via)

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves