Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TÖRTÉNETEK

4 új könyv, amit el kell olvasnod idén nyáron

2024. május 23.

3 perc olvasás

Majoros Mirtill

könyvek könyvajánló olvasás
4 új könyv, amit el kell olvasnod idén nyáron
© Shutterstock

Nincs is kellemesebb, mint a napsütéses időben egy jéghideg üdítő mellett olvasgatni. Hogy pontosan mit, arra most 4 ötletet is adunk!


Készen állsz, hogy ezen a nyáron leszámolj minden felesleges gonddal, és önmagad legjobb verziója légy? Akkor elhoztuk azt a 4 könyvet, amelyek a következő hetekben és hónapokban ebben segítenek majd. Lássuk, mely köteteket várják már a könyvrajongók, és kik azok a szerzők, akik miatt teljesen másképp láthatod majd a világot. 

Joseph Nguyen - Ne higgy el mindent, amit gondolsz

A gondolatok teremtenek, a gondolkodás rombol. Ez a könyv teljesen újfajta módon közelíti meg az emberi megtapasztalás eredetének kérdését. Olyan tudást ad a kezünkbe, melynek birtokában mi magunk dönthetjük el, mikor vetünk véget a szenvedésünknek, ahogy azt is, hogy életünk bármely pillanatában hogyan érezzük magunkat. Mert nem az okoz nekünk szenvedést, hogy min gondolkodunk, hanem az, hogy gondolkodunk. Fedezd fel a pszichológiai és érzelmi szenvedések kiváltó okát, és azt, hogy hogyan érheted el az elme szabadságát, hogy könnyedén megteremtsd azt az életet, amelyet mindig is élni szerettél volna. Ez a könyv azért íródott, hogy segítsen neked túllépni a gondolkodáson, és felfedezni annak igazságát, amit már intuitívan ismersz a lelked mélyén.

Ár: 5690 Ft

Itt beszerezheted!

Fotó: Libri

Emi Yagi - Kihordott hiány

Díjnyertes, izgalmasan felforgató regény egy nőről, aki a munkahelyi zaklatás ellen azzal védekezik, hogy terhesnek mondja magát. 9 hónapnyi szürreális, feminista társadalom- és kultúrkritika Japánból, amely közelebb van, mint gondolnánk.

Ár: 4745 Ft

Itt beszerezheted!

Fotó: Libri

Ryuu Shinohara - A manifesztáció hatalma - A tudatos teremtés 15 legfontosabb technikája álmaid eléréséhez

Akár hiszed, akár nem, az életedet te magad irányítod, ezt senki más nem teheti meg helyetted... hacsak te magad meg nem engeded neki. Mi lenne, ha lennének olyan egyszerű elvek, amelyek segítségével mindent megszerezhetsz az életben? A manifesztálás azt jelenti, hogy gondolataid, érzelmeid vagy hited erejét használod fel arra, hogy valamit fizikailag bevonzz az életedbe. Tudományos kutatások igazolják, hogy minden energiából áll: tárgyak, állatok, gondolatok és emberek egyaránt. Az energia áramlását bizonyos törvényszerűségek határozzák meg. Minél többet tudsz ezekről a törvényekről, annál könnyebben tudod használni azt az energiát, amivel rendelkezel. Nem csoda, hogy olyan sztárok vallják a manifesztációt a siker titkának, mint Will Smith, Jim Carrey, Oprah Winfrey és Lady Gaga.

Ár: 5405 Ft

Itt beszerezheted!

Fotó: Libri

Andrea Owen - Hogyan ne érezd magad sz*rul - 14 rossz szokás, ami a boldogságod útjában áll

Ez egy nőknek szóló, szókimondó és lényegre törő segítség az önfejlesztéshez. Világos és valós képet fest azokról az elterjedt, önromboló viselkedési formákról, amelyekkel a nők gyakran keserítik az életüket. Szélhámos-szindróma. Kegyetlen belső kritikus hang. Katasztrofálás. Folyamatos mások kedvében járás. Andrea Owen, a nemzetközi hírű életmód-coach és segítő világossá teszi, hogy mi állhat ezen láthatatlan, de kifejezetten kártékony szokások hátterében. Minden egyes fejezetben igyekszik kibillenteni minket, olvasókat a megszokott működési mechanizmusainkól, hogy boldogabban és elégedettebben élhessünk. A fejezetek rövidek, egyértelműek és jól befogadhatóak, a szerző pedig kerüli a súlyos elemzéseket, sokkal inkább a tudatosság előmozdításához igyekszik eszközöket adni.

Ár: 4066 Ft

Itt beszerezheted!

Forrás: Libri.hu

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves