Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki mindig megkapja, amit akar

2023. június 29.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki mindig megkapja, amit akar
© Shutterstock

3 csillagjegy nem ismer lehetetlent. 


A horoszkóp szerint 3 csillagjegy mindig megszerzi, amit akar, és nincs nagyon olyan szituáció, amiért úgy éreznék, hogy fel akarják adni. Kíváncsi vagy rá, hogy a te csillagjegyed is az eltökéltek között van-e? Nos, görgess lejjebb és kiderül! 

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttjei határozottak, elhivatottak és szorgalmasak, ha a céljaikról van szó. Azonban rendkívül kritikusak önmagukkal és másokkal szemben is, de soha nem adják fel, és fontos számukra, hogy betartsák az ígéreteiket. Azok az ígéretek is fontosak, amelyeket saját maguknak tettek. Erős ambíció vezérli őket az életben.

Mérleg

A Mérlegek perfekcionisták, akik mindenben a tökéletes egyensúlyt és harmóniát keresik. Vezetőként nem egyszerű velük az élet, mert görcsösen azt akarják, hogy minden tökéletesen menjen. Minden részletre figyelnek, és soha nem kockáztatnak, hanem inkább stratégiákat dolgoznak ki, és valójában ez az, ami tényleg a sikerük titka, a megfontoltság.

Halak

Kívánságaik parancs a számukra. A Halak jegy szülöttjei nem adják fel az álmaikat, amíg meg nem valósítják azokat, és az sem érdekli őket, ha évekbe telik, mire elérik őket. Gyakran használnak manipulatív eszközöket is, hogy megszerezzék, amit akarnak, és nagyon nincs semmi, ami miatt visszavonulnának. Minden kihívás még nagyobb motivációt jelent számukra.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves