Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 7.: A Ráknak ez lehet élete legnehezebb és egyben legszebb napja, a Halak fogadja el a meghívást, amit kap

2023. szeptember 07.

3 perc olvasás

ELLE

horoszkóp napi horoszkóp szeptember zodiákus
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 7.: A Ráknak ez lehet élete legnehezebb és egyben legszebb napja, a Halak fogadja el a meghívást, amit kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint a mai nap újdonságokat hoz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Bármennyire is azt gondolod, nincs szükséged senkire, tisztában vagy azzal, hogy az élet jobb, ha melletted van néhány olyan ember, akire számíthatsz. Ma lesz is olyan, aki bizonyítja: mindenben számíthatsz rá.

Bika

Az évben sok tekintetben nem úgy alakultak a dolgok, mint szeretted volna. Viszont most a Plútó hatására a mai naptól fogva mindent elkövetsz azért, hogy a kívánt irányba tereld az életedet. Ez igazán jó hír!

Ikrek

Ragyogó mosolyod és ragadós nevetésed csodálatos emberré tesz, Ikrek. Ma te leszel a színfolt mások életében, és kellemes meglepetéseket, örömteli pillanatokat okozhatsz nekik, amiért hálásak lesznek neked.

Rák

Ez lehet életed egyik legnehezebb, de egyben legszebb napja is. Egy csapásra megváltozhat minden az életedben. Megterhelő, fárasztó nap elé nézel, ám a siker, az eredmény mindenért kárpótolni fog.

Oroszlán

Késztetést érzel arra, hogy felszólalj bizonyos dolgokkal kapcsolatban, akár a közösségi médiában. Ha van valaki, akire oda fognak figyelni az emberek, az te vagy, Oroszlán. Használd ki a népszerűségedet, a hatalmadat, és hívd fel a figyelmet egy szívügyedre.

Szűz

Bölcsebb vagy, mint az átlagember, ha pénzről, időgazdálkodásról és olyan dolgokról van szó, amikben kicsit nagyobb rendre van szükség. A mai napon felfedezel egy újabb lehetőséget, amivel spórolhatsz vagy biztonságosan megforgathatod a pénzedet.

Mérleg

Békepárti vagy, de ez nem jelenti azt, hogy időnként ne harcolnál magaddal. A mai napon kész vagy leszámolni a démonaiddal, és győzedelmeskedhetsz, ez pedig igencsak megdobja az önbizalmadat.

Skorpió

Nem menekülhetsz a múlt elől, és Skorpióként nehezebb nem gondolni azokra a dolgokra, amik valójában nagyon is bántanak. A legszívesebben szabadjára engednéd a haragodat, de azt valószínűleg később csak megbánnád.

Nyilas

Ma új emberekkel ismerkedhetsz meg, kedves Nyilas. Ez a nap lehetőséget kínál arra, hogy részt vegyél valamilyen társasági eseményen, összejövetelen, ahol nemcsak új barátokra tehetsz szert, hanem előnyös kapcsolatokat is kiépíthetsz.

Bak

Ha egyszer kitűzöl magad elé egy célt, semmi sem változtathatja meg a véleményedet. A világon mindennél jobban vágysz arra, hogy boldog otthonod legyen, így ma ezért lépéseket is fogsz tenni. Jöhet a lakásfelújítás vagy a családi lelkizés?

Vízöntő

Nagyon intenzív energiák érnek, de sikerül megállnod, hogy ne állj bele mások drámáiba, és elkerüld a konfliktust. Viszont ma, mikor a jövődet tervezed, érdemes lehet meghallgatnod a barátaid meglátásait is.

Halak

Keményen dolgozol a hét minden napján, ezért gyakran mondhatod magadat sikeresnek. De mikor lazítasz? Ma megpróbálhatnak munka után elcsalni téged szórakozni. Fogadd el a meghívást, jót fog tenni, Halak!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves