Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 5.: A Kosnál ma kihúzzák a gyufát, az Ikrek egy aknamezőn érzi magát a munkahelyén

2023. szeptember 05.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 5.: A Kosnál ma kihúzzák a gyufát, az Ikrek egy aknamezőn érzi magát a munkahelyén
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint heves érzelmi viharokra számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Van neked elég bajod, nem igaz, Kos? Erre ma mások megpróbálnak belerángatni a saját szappanoperáikba, és ebből még kellemetlenséged is származhat. Érthető, ha ettől elborul az elméd, de csak óvatosan azzal, hogy elküldöd őket melegebb éghajlatra.

Bika

Ne ess túlzásokba, Bika. Lehet, annyira elragadtatod magadat a nap elején, hogy estére az tűnik fel: átlépted a saját határaidat. Lelkiismeret-furdalásod lehet olyan dolgok miatt, amiket mondtál vagy tettél.

Ikrek

Úgy érezheted magadat a munkahelyeden, mintha egy aknamezőn lennél. Lépni is alig mersz, nemhogy megszólalni. Viszont így nem tudsz rendesen haladni, és idegileg is kimerít a folyamatos óvatosság. Gondolkodj el azon, létezik-e jobb megoldás.

Rák

Úgy érezheted, nem kapod meg azt a figyelmet, amire szükséged van, vagy amit megérdemelnél, Rák. Emiatt haragudhatsz azokra az emberekre, akiktől azt várnád, megadják azt, amire vágysz. De az eltávolodásnak meglesz az előnye: a saját gyógyulásodra fogsz koncentrálni.

Oroszlán

Ne taszítsd el magadtól azokat az embereket, akik azért vannak, hogy segítsenek neked. Ezzel együtt az sem szerencsés, ha úgy teszel, mintha minden rendben lenne. Nézz szembe az igazsággal, mert ezen múlik a boldogságod.

Szűz

Alkalmazkodó képességed nagyon hasznos, mert nagy toleranciát ad a kellemetlen helyzetekkel szemben is, Szűz. Azonban időnként ez a tulajdonság a visszájára is fordulhat, mert beleragadhatsz egy olyan kapcsolatba, amiből inkább menekülnöd kellene.

Mérleg

Magányosnak és elszigeteltnek érezheted magad, mintha nem lenne senki, akivel beszélhetnél, vagy pedig olyan érzésed van, mintha nem is figyelnének rád. Valószínűleg csak a mai napot fogod ilyennek érezni, holnap már más lesz a helyzet!

Skorpió

Ne ess az önsajnálat csapdájába, Skorpió. Azt várod, hogy valaki észreveszi és megkérdezi, mi a baj. Ha senki nem teszi, dühös lehetsz, és úgy érezheted, nincsenek igaz barátaid. Vigyázz, mert kellemetlen helyzetbe hozhatod magad.

Nyilas

Úgy érzed, mások jelenlétében nem lehetsz egészen őszinte, nem fejezheted ki igazán az érzéseidet. Vajon miért van ez így? Tényleg korlátoznak mások, vagy te érzed kényelmetlennek a saját érzéseidet?

Bak

Ne hagyd, hogy a savanyú hangulat tönkretegye a napodat, Bak. Lehet, nem érzed magad különösebben vidámnak. Ez mindenki másra drámai hatással lehet. Légy tudatában annak, hogy a rosszkedvedet valószínűleg valaki mástól átvett érzés okozhatja.

Vízöntő

Egy kissé nehézkesen alakulnak ma a kapcsolatok. A mai mottód legyen ez: „Ha nincs semmi kedves mondanivalód, ne mondj semmit." Lehet, hogy emiatt csendes és magányos nap elé nézel, de hidd el: jobb lesz ez így.

Halak

Előbbre helyezheted mások szükségleteit, mint a tiédet, Halak. Ne áldozd fel magadat azért, hogy a szolgájuk legyél. Ideje lenne önmagadra is gondolni, méghozzá anélkül, hogy aggódnál amiatt: mit fog ehhez szólni a környezeted.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves