Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akit váratlan meglepetés ér a párkapcsolatában szeptember első felében

2023. szeptember 04.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit váratlan meglepetés ér a párkapcsolatában szeptember első felében
© Shutterstock

3 csillagjegy szerelmi életében változások jönnek. 


A horoszkóp szerint 3 csillagjegy életében nagy párkapcsolati fordulatok jönnek szeptember első felében. Az biztos, hogy nagy változások lesznek, és romantikából nem fognak hiányt szenvedni a csillagjegyek. Lássuk, hogy te is a szerencsések között vagy-e, görgess lejjebb és megtudod! 

Bika

A párkapcsolatban élők számára nagy mérföldkő kövekezik, ugyanis eljön az elköteleződés időszaka. A pároddal úgy érzitek majd, hogy készen álltok új szintre helyezni  a kapcsolatotokat, így hamarosan jöhet az eljegyzés és az esküvő is! A szinglik pedig egy kollégájukba szeretnek bele. Az biztos, hogy a férfi könnyen levesz majd a lábadról!

Oroszlán

A párkapcsolatodban mostanában sok probléma volt, de végre sikerül a pároddal túllendülnötök rajta, és most egy olyan lehetőségre fogtok bukkani, ami még közelebb hozhat titeket egymáshoz. Vágjatok bele! Ha szingli vagy, akkor hamarosan a barátaid összehozhatnak valakivel, aki teljesen más lesz, mint az eddigi párkapcsolataid. 

Mérleg

A párod meglepő kéréssel fordul feléd, de egy kis idő után rájössz, hogy nem is olyan rossz ötlet. Fontos azonban, hogy te is közvetítsd a saját elvárásaidat! Szingliként pedig ráfügghetsz az online társkeresőkre, ám lesz egy valaki, akivel a jól sikerült találkozóból több is lehet. Sőt, az is lehet, hogy a kapcsolat rendkívül gyorsan fog haladni. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves