Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 18.: A Bika újra találkozik egy lelki társával, az Oroszlán ma különleges ajándékot kap

2023. szeptember 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 18.: A Bika újra találkozik egy lelki társával, az Oroszlán ma különleges ajándékot kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint ma érdemes a sorsra bízniuk magukat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Kissé kényelmetlenül alakul a napod, mivel az érzelmeid kezdik átvenni az irányítást feletted. Ez most nem is baj, engedd meg magadnak, hogy a felszínre jöjjön az, ami kikívánkozik belőled, így végre feldolgozhatod, amit eddig elnyomtál.

Bika

Úgy tűnhet, az egyik barátságod spirituális kötelékkel bír, mert ha rá gondolsz az illetőre, felhív vagy üzenetet küld. Vagy talán egy régi lelki társad tér ma vissza.  Engedd, hogy az univerzum vezessen, aztán majd meglátod, hogyan alakulnak a dolgok.

Ikrek

Néha csak bíznod kell abban, hogy a dolgok okkal történnek, és a megfelelő időben minden a helyére kerül. De ma valami érdekes dolog történhet, ami új lehetőséget hoz az utadba. Például előfordulhat: e-mailt kapsz egy állásról, amire már régen jelentkeztél.

Rák

Lehet, hogy valamiféle spirituális ébredés szélén állsz, ezért ne hallgattasd el belső hangodat. Egyre több jelet kapsz azzal kapcsolatban, merre kellene haladnod. Légy bátor, és fogadd be az univerzum üzeneteit!

Oroszlán

Egyes ajándékok szimbolikus jelentéssel bírnak, és ezek túlmutatnak az anyagi értékükön. Ezek az gesztusok ma különösen sokat fognak jelenteni számodra, mert érteni fogod a valódi szándékot mások tettei, ajándékai mögött.

Szűz

Kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy a pároddal maradj, vagy inkább külön utakon folytassátok. Talán kezdd azzal, hogy egy kis távolságot teremtesz köztetek, az segíthet tisztán látni.

Mérleg

Unod, hogy egész nap dolgozol, és sokszor olyan dolgokat csinálsz, amikhez nincs is kedved. Pillanatok alatt elrepülhet a napod. Ugye tudod, hogy ezen csak te segíthetsz? Ki kellene lépned a mókuskerékből, és időt szakítani olyanra, ami örömmel tölt el.

Skorpió

A művész oldalad fog ma dominálni, Skorpió. Valami egészen gyönyörű, különleges dolgot fogsz alkotni, amivel nemcsak magadat, hanem másokat is meglepsz. Éppen ezért szánj egy kis időt az írásra, a festésre, a szenvedélyedre.

Nyilas

Nagy megkönnyebbülést fogsz ma érezni. Lezárulhat egy korszak az életedben, és búcsút inthetsz néhány problémának, feladatnak, tehernek. Végre ismét arra koncentrálhatsz, amire igazán szeretnél, főleg a szeretteidre.

Bak

Könnyen kimondasz bizonyos dolgokat, de hiányzik a cselekvés, ami igazolna téged. Nézz szembe a valósággal Bak, és ne áltasd magad tovább. Ha ezt nem teszed meg, sokáig fogsz még egy helyben toporogni.

Vízöntő

Nehéz időket élhetsz át az anyagi helyzeted miatt, de ne aggódj, már nem tart sokáig. Csak kerüld el az impulzusvásárlásokat, és tartsd be a költségvetésedet. Ha pedig valamit meg kellene javíttatnod, nézz szét a szakemberek között: lehet, valaki olcsóbban dolgozik.

Halak

Ma megtanulod elengedni önmagad azon részeit, amiket nem szeretsz, vagy elfogadod, min kellene még dolgoznod. Ezenkívül gondold át, hogy életed mely területein lenne szükség változásokra, és mit tehetnél a siker érdekében.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves