Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 17.: A Bika szívszorító hívást kap, a Rák összegabalyodhat egy idősebb férfival

2023. október 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. október 17.: A Bika szívszorító hívást kap, a Rák összegabalyodhat egy idősebb férfival
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ez a heves vonzalmak és a meglepő találkozások napja lesz a csillagjegyek számára. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Talán egy közelgő esemény, akár a Halloween miatt, kedved támad kicsinosítani az otthonodat. Jöhetnek a tökös dekorációk, a díszpárnák, a gyertyák. Nagyon elégedett leszel az eredménnyel, és azok is, akikkel együttélsz.

Bika

Nagyon megható, szeretetteljes üzenet vagy hívás érkezhet hozzád egy nőtől, esetleg az édesanyádtól, kedves Bika. Bárki is legyen ez a személy, amit mond, az nagyon pozitív változást fog hozni a kapcsolatotokban.

Ikrek

Ma egy kis pénzösszeg érkezhet. Talán már régóta vársz erre, ezért hatalmas megkönnyebbülést fogsz érezni. Akár vannak vele konkrét céljaid, akár nincsenek, igyekezz bölcsen használni, és gondolj a jövőre is.

Rák

A mai energiák szerencsét és sikert hoznak. Új lehetőségek tárulhatnak eléd a jövedelmed növelésére, és a karriered előmozdítására. Ezzel egy időben új barátokat is szerezhetsz, köztük valaki olyat, aki idősebb nálad, és érezhetően vonzódni fogtok egymáshoz.

Oroszlán

Ma nagyon élénk lesz a képzeleted, és jól is fog jönni egy kreatív munkához. Még abban is a segítségedre lehet, hogy előmozdítsd a saját üzletedet vagy fényes sikert arass a munkahelyeden.

Szűz

Váratlanul összebarátkozhatsz valakivel, és meg fogod tapasztalni, hogy ez az illető nemcsak meleg és jószívű ember, hanem az érdeklődési körötök, talán a céljaitok is ugyanaz. Azért légy óvatos, ha közös projektbe kezdenétek.

Mérleg

Ne lepődj meg, ha erős vonzalmat érzel valaki iránt, akivel a munkahelyeden találkoztál. Ez talán csak baráti vonzalom, de akár annál is erősebb lehet. Ha az utóbbiról van szó, ne kapkodj, mert az érzés pont olyan gyorsan elmúlhat, ahogy jött, vagy az illető érzelmileg elérhetetlen.

Skorpió

Egy messziről jött ismerősöd, esetleg barátod iránt vonzódni kezdhetsz. Az is lehet, hogy szakmailag állsz kapcsolatban az illetővel. A személy valószínűleg viszonozza az érzéseidet, bár túl tartózkodó ahhoz, hogy kifejezze azokat.

Nyilas

Szerelem és szenvedély járhat a fejedben. Talán hirtelen vonzódni kezdesz egy kollégádhoz vagy üzleti partneredhez, szóval légy óvatos, ha randira hívod. Lehet, hogy ma nem kapod meg, amit szeretnél, de holnap új lehetőségeket teremthetsz!

Bak

Párban élőként most szeretnéd szorosabbra fűzni a kapcsolatot a szerelmeddel. Amennyiben házas vagy, akkor a gyerekek járhatnak a fejedben. Bármilyen helyzetben vagy, és bármit is keresel most, valószínűleg megkapod, amit szeretnél!

Vízöntő

Gondolkodtál már egy kisállat örökbefogadásán, Vízöntő? Ha igen, ez lehet az a nap, amikor érdemes ellátogatni egy menhelyre, és megmenteni egyet. Tudni fogod, melyiket válaszd, hiszen valószínűleg az a kisállat is téged fog választani!

Halak

Valaki, akit nagyon szeretsz, inspirációt adhat valamilyen kreatív tevékenységhez. Talán festesz róla egy képet vagy megfőzöd a gyerekkori kedvenc ételét. Nagyon meglesz hatódva, és ez nagyban hozzájárul a barátságotok tartósságához.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves