Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Csalfa csillagjegyek

3 csillagjegy, aki hűtlenné válhat a héten

2023. október 16.

2 perc olvasás

ELLE

hűtlenség horoszkóp megcsalás 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki hűtlenné válhat a héten
© Shutterstock

Néhány csillagjegy komoly kísértésbe eshet a napokban.


Az ősz a változások időszaka, és mielőtt a fagyos tél beköszöntene, egy-egy csillagjegy úgy érezheti, hogy itt az ideje felpezsdíteni a mindennapokat.

Az egyedülállók ezt nyugodt szívvel meg is tehetik, ám akik kapcsolatban vannak, mégis félrekacsintanak, azoknak számolniuk kell a következményekkel is.

3 csillagjegy, aki máshol keresi a boldogságot

Ikrek

Nem meglepő, hiszen csalfaságáról híres csillagjegy, de azért ha igazán megszeret valakit, kitart mellette. A Merkúr uralta jegy azonban most úgy érzi, hogy több szenvedélyre van szüksége, amit jelenlegi partnerétől nem kap meg – legalábbis nem számára kielégítő mennyiségben. Ha lehetősége adódik rá, a héten könnyen belesodródhat egy félrelépésbe, amire később nem is nagyon tud majd magyarázatot adni.

Mérleg

A nagybetűs Flörtölő, akinek nem esik nehezére bárkit az ujjai köré csavarni. A napokban számos alkalommal megkörnyékezik, és egy könnyed flörtölésbe még akkor is belemehet, ha hosszú távú kapcsolatban él. A Mérleg azonban mindig a harmóniára törekszik, és nem áldozná fel a jól működő párkapcsolatát egy alkalmi kalandért: tettlegességig nem jut el senkivel, csak akkor, ha valóban boldogtalan a jelenlei partnere mellett.

3-csillagjegy-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

Az álmodozó csillagjegyet könnyű levenni a lábáról, így még a házasságban élők is elgondolkodhatnak, hogy valóban a megfelelő embert választották-e arra, hogy az egész életüket leéljék vele. A Halak direkt ugyan nem keresi a félrelépés lehetőségét, de ha szembejön vele valaki, aki megtetszik neki, és aki még érdeklődik is iránta, a jelenleg bolygóállás mellett akár meg is csalhatja a párját, amit később sűrű bocsánatkérésekkel szeretne meg nem történtté tenni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves