Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. október 16-22.: A Rák örömteli híreket hall, a Bak minél többet ad, annál többet kap vissza

2023. október 16.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. október 16-22.: A Rák örömteli híreket hall, a Bak minél többet ad, annál többet kap vissza
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Végre azt érezhetik a csillagjegyek, hogy sínen vannak, és kellemes meglepetések érhetik őket. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ez a hét sok jót ígér neked, Kos, és azzal kezdődik, hogy veszel egy mély levegőt, és azt mondod: „Minden rendben lesz." Az élet nehéz, és mostanában sok mindenen mentél keresztül, de most igazán azt érzed: hatalmadban áll változtatni az életeden, és mindazon, amivel elégedetlen vagy.

Bika

A közelmúltban olyasmit tapasztaltál, amiről úgy gondolhatod, hogy hosszú távon megváltoztatja az életed. Olyan tudásra tettél szert, ami mindent átírt, és ez kissé megterhelő, fájdalmas lehet. Ez a hét az újonnan megszerzett tudáshoz való alkalmazkodásról szól.

Ikrek

Amit lehetett, azt az utóbbi időben megtetted azért, hogy helyrebillenjen az anyagi helyzeted, az életed, és talán minden más is körülötted. De te még mindig cselekednél, holott most már csak türelmesen kellene várnod. Hamarosan igazán látni fogod a munkád gyümölcsét, Ikrek!

Rák

Jó híreket kapsz pénzügyekkel kapcsolatban. Végre jól alakulnak a dolgaid, és bár még nem vagy éppen ott, ahol lenni szeretnél, ez egy remek alkalom lehet, hogy megérkezz oda. Veregsd meg a válladat, mert keményen dolgozol a cél érdekében, és ez egy remek kezdet a számodra. Rengeteg öröm, és bőség vár rád az úton!

Oroszlán

Hetek óta először érzed: végre eljutsz oda, ahová szeretnél, és ehhez kemény próbákat kellett kiállnod. Megmutattad magadnak és másoknak, hogy megvan az erőd, és kitartásod ahhoz, hogy elviseld azt, amikor valaki, vagy maga az élet nehéz helyzetbe hoz. Meg is kapod érte a jutalmadat!

Szűz

Úgy néz ki Szűz, te vagy az egyetlen, aki el tud látni egy bizonyos feladatot a munkahelyén. Mindent rád is bíznak, mert tudják, hogy meg tudod csinálni. Ám ez most nem megelégedéssel, inkább bosszúsággal tölt el. Érthető, amit érzel, de végül örömmel fog eltölteni a végeredmény és a jutalom is.

Mérleg

Abban a helyzetben leszel, hogy más helyett kell egy bizonyos dolgot elvégezned. Érthető, hogy bosszant a dolog, de most kivételesen megéri beleállni a feladatba, még ha nem is tűnik úgy, mivel végül te leszel az, aki besöpörheti a jutalmat, és más egyéb pozitív vonzatai is lehetnek az erőfeszítéseidnek.

Skorpió

Téged bíznak meg egy helyzet megoldásával vagy egy feladat ellátásával. Nagyon bosszantónak érzed, hogy megint téged találnak meg, és nem hagyod szó nélkül. Legnagyobb meglepetésedre az emberek figyelni fognak rád, és hajlandók lesznek tanulni tőled. A munkahelyeden ennek a lépésednek nem várt, de kellemes vonzata lehet!

Nyilas

A napokban végre belátod: mindent, amit átéltél, annak célja volt. Felemelkedsz a múlt fájdalmán, és bár nem tudsz elfelejteni bizonyos dolgokat, de legalább bölcsebbnek, tapasztaltabbnak érzed magad, és ezt a tudást fel tudod használni már a héten az új akadályok leküzdésére.

Bak

Ez a hét elhozza azt az érzést, hogy segíteni akarsz másokon, és nem csak nagylelkű leszel, de olyan türelmed is lesz, ami példaként szolgál mások számára. Mindig jó helyen leszel és jó időben ahhoz, hogy jó tanácsokat adj mások számára, és a hab a tortán: minél többet adsz, annál többet kapsz.

Vízöntő

Ez a hét békét és boldogságot hoz számodra. Valami történik a napokban, ami azt jelzi, hogy jó úton haladsz, és végre félre tudod tenni az önmagaddal kapcsolatos kételyeidet. Olyan pozitív visszacsatolásokat kapsz, amik megerősítik benned az érzést: tényleg okos, intelligens és értékes vagy.

Halak

Ez a hét elhiteti veled, hogy nyakadon vannak az ünnepek, és jöhet a dőzsölés. Ez minden évben megtörténik, és bár szereted azt gondolni, hogy megbírod állni: az ellenkezője derülhet ki. Légy óvatos, mert a héten villámgyorsan felszaladhatnak rád a kilók, és a gyomrodat is kikészítheted.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves